fredag 21 mars 2008

Glad Påsk

Jag vill önska en glad påsk till alla bloggvänner. Och jag skänker en extra tanke till dem som måste vara ute på vägarna idag. Här vräker snön ner och det blåser och yr samtidigt.

Själva sitter vi här och gör inte ett dugg. Inte ett måste så lång ögat ser och det känns så himla skönt. Äldsta bonussonen var hit en sväng igår och fikade. Vi förklarade hur vi kände det, eller rättare sagt hur sambon kände det. Sonen sa att det är lugnt och han förstod oss.

När sonen gått fick vi ett knäppt städryck. Ugnen och spisen fick sig en ordentligt duvning. Det är nog tanterna i tv-programmet Rent hus som inspirerade oss. Nu blänker allt och plattorna lyser svarta och fina. På Coop hittade vi en sorts putsdukar för plattor som både rengjorde och svärtade. Plattorna har varit i bedrövligt skick sedan vi flyttade in här. Men nu är de fina.

Idag ska vi äta Kreolskans söndagsgryta trots att det är fredag. Jag hoppas det går bra ändå. Det är fläskfile och kabanoss i den. Det ska även vara en röd paprika som vi glömde att handla. Få se om jag ids gå till butiken som ligger nära eller om vi helt enkelt utesluter den. Imorgon ska vi göra ett litet påskbord alldeles för oss själva.

Nu vill jag återigen önska alla en Glad Påsk och kör försiktigt.

10 kommentarer:

resan mot ljuset sa...

Välkommen att anta en passning till dig på mitt inlägg från idag. Glad Påsk!

Lena sa...

Glad Påsk önskar jag dig.
Ha en riktigt bra helg.
Ta hand om dig. Kram

Anonym sa...

Glad Påsk till dig och sambon, hoppas ni får en lugn och skön helg.

Monica sa...

Glad påsk på er. Det där låter gott.. riktigt vattnas i munnen;)

Annika sa...

Hoppas ni har ett lugnt och trevligt påskfirande på tumanhand!

Hilda sa...

GLAD PÅSK!!!!

Cicki sa...

Glad Påsk till er alla också så här i sista minuten...:-)

Pärlmudden sa...

Hoppas påsken varit bra, och att slutet av den också blir det!
Här är det kallt och snöar. Inatt hade vi -12, det var nog kallaste natten för säsongen.
Kram Pärlmudden

Cicki sa...

Ann-Louise: Vi har haft det mycket lugnt och skönt så här långt. Hoppas ni också har en trevlig och mysig påsk. Här hade vi -7,5 grader inatt och det är alldeles vitt på backen. Det är en konstigt vinter får man ju lov att säga.

Anonym sa...

Oj den grytan lät god! Kan man få tigga receptet??