fredag 7 mars 2008

Lat fredag

Idag har jag råkat för något jag sällan råkar ut för. Jag har ingen speciell lust att sy! Det kan ju vara så att jag sytt väldigt mycket ett tag och känner mig lite mätt på det. Tidigare idag har jag städat runt min datorplats och plockat undan en massa som låg där och drällde. Nu känner jag mig nöjd. Så har sambon och jag varit på en promenad i det ljuvliga vårvädret. På hemvägen slank vi in på den lokala livsmedelsbutiken. De hade strömming på extrapris. Undrar om de kände att jag längtade stekt strömming igårkväll. Så nu ska det strax stekas strömming och kokas potatismos. Jag kanske syr lite i alla fall. Har grejer som ligger tillklippta och klara. Eller så lägger jag mig och läser Flickan som lekte med elden. Det är ju livsfarligt att börja med Stieg Larssons böcker. Man kan inte lägga dem ifrån sig vare sig det är natt och man borde sova eller dag och man borde göra nåt annat.

6 kommentarer:

Annika sa...

Stieg Larssons böcker är svåra att lägga ifrån sej!!

Önskar dej en trevlig kväll och en trevlig helg!

Cicki sa...

Tack detsamma, Annika

bollebygdsbo sa...

Lat måste man ju få vara någon gång.
Du syr så mycket ändå så det räcker säkert till. :-)

Lena sa...

Allt har sin tid.Jag är sån att börjar jag läsa så kan jag inte sluta förrän boken är utläst.
Fortsätt att läsa du, sylusten
kommer tillbaka sen,var så säker på det.Att läsa gör ju att man lägger undan alla andra tankar ett tag och det kan man behöva eller hur?

Cicki sa...

Jag kan ju berätta för er att jag la mig och läste, och somnade!!! Förmodligen behövde jag det. Sedan blev det stekt strömming med potatismos. Nu har jag lagt in strömmingen som blev över. Det är mums det också.

S... sa...

Stekt strömming med senapssås är mums! Låter som att du haft en skön fredag, bra där!