söndag 2 mars 2008

Bokomslag


Idag har jag sytt några bokomslag. De passar till pocketböcker som är 2½ cm tjocka. Är det någon som är intresserad av att köpa dem så kan man kontakta mig på min gmail längst ner på sidan.


Uppdaterat: Bokomslaget med trädet samt det med blommorna är sålda.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du är duktig Cicki!
Dom är så fina och ser nästan ut som små tavlor.
Kram från Bodil

Anonym sa...

Så fina dom är.
Jag gillar den med trädet bäst.
Jag känner nog igen tyget på den i mitten!
kram catta

Anonym sa...

.......vilka färger.....underbart.
Birgitta

Lena sa...

Va snygga dom e. Jag ska oxå sy
ett bokomslag med delfiner på,har
fått en beställning av min dotter.
Skönt att det man gör kommer till
nytta. Hur orkade du det här igår,
ja menar efter lördagkvällen hihi
Ha det.

Hilda sa...

Jag slutar aldrig förvånas över din förmåga att sy cicki! Det vet du va? hihi....

Cicki sa...

Lena: Lördagen blev inte så häftig. Jag drack på sin höjd fyra glas vin på hela kvällen. Däremot var jag seg igår. Det märks att man blir äldre och inte orkar lika mycket som tidigare...:-)Lycka till med dotterns bokomslag. Jag hoppas du lägger ut en bild när det är klart så man får beundra.

Hilda: Jag suger i mig av allt beröm så du får gärna fortsätta att berömma mig....:-) Det är faktiskt min stora drivkraft nu att så många uppskattar det jag gör.

Anonym sa...

Vad fina de är! Jag gillar trädet och blommorna.

Anonym sa...

Bokomslagen är döläckra. Hoppas du har förstånd att ta betalt för dem :)

Tack för trevligt sällskap i lördags också. Det var verkligen kul att alla kunde komma samman. Vi får hoppas att det inte dröjer för länge till nästa gång. Jag tycker det känns väldigt tomt här hemma nu./Nilla

Cicki sa...

Det var verkligen kul att alla kunde komma i lördags. Att vi hade trevligt är ju inte förvånande. Det hör till när vi ses, tycker jag. Du behöver inte vara orolig, Nilla, jag tar bra betalt....:-)))

Bim H-D sa...

Åh, jag gillar dessa bokomslag SÅ häftigt mycket... det första ÄR så mycket JAG så det är inte klokt ;) och det får mig att tänka på VÅR... Här är minus - var nyss i allafall - och solen skiner... men själv är jag så trött att jag inte ens vet om jag ska orka sitta upp eller ligga ner... gosa med Leo Tass som ligger i fotänden av sängen kanske? Dock har jag en del att uträtta ändå på ledig dag... och träning ikväll om jag bara ORKAR åka... bara man är där blir det ok... Huvudvärk finns i skallen, som brukar släppa när man tränar dock... Men, ÄR jag såhär imorgon får nog jobbet stå tillbaka - teletid 9-17... hemma efter 18... Känns - HALLÅ, jag har inte halvt sjukbidrag för att slita ut mig... eller? och ändå vill de jag ska öka med arbetsträning förutom att jobba halvtid... öhhh... orkar INTE!!!
Må så gott... värmländskan Bim, som ungefär känner det som om hon kastar in handduken till FK... eller arbetsgivaren... ... ...

Cicki sa...

Bim: Tack för att du gillar dem. Det är så kul när man gör något man får beröm för....:-)Jag beundrar dig för hur du orkar träna. Vilken självdiciplin. Men du måste sätta ner foten och säga ifrån vad du orkar och inte orkar. FK är bara så gräsliga. Jag hade en kamp med dem i över ett års tid. Alla läkare och annan sjukpersonal jag var i kontakt med sa att jag inte klarade någon form av arbete medans FK ansåg att jag var fullt arbetsför. Ger man dem lillfingret så tar de hela handen. Hoppas du trots allt får en bra dag.

S... sa...

Åh det gröna är så fint, en absolut favorit! Fina saker!!!

S...

Cicki sa...

Tack S....:-)