lördag 1 mars 2008

Egen dag och festkväll

Om jag städade igår så ska jag ägna den här dagen åt mig själv. Jag ska duscha länge, smörja in kroppen ordentligt. Sätta upp håret och sminka mig. Leta fram kläder jag inte ser så tjock i. Leta fram lite läckra smycken. Fast det tar nog inte hel dag eller kanske det gör det. Det tar lång tid att rödfärga en gammal lada, som en granne sa till sin fru en gång när hon sminkade sig. Kvart i fem sätter jag mig på bussen härifrån och blir hämtad av sambon någon gång i natt.

Vilka ska jag då träffa? Det är ett gäng tjejer/tanter som jag lärt känna via nätet. Vi har lärt känna varandra via olika mailinglistor och sedan bildat en alldeles egen privat mailinglista där vi trivs och umgås och träffas IRL då och då. Vi är spridda över hela landet så det är inte alltid att vi kan sammanstråla allihopa på en gång. Men ikväll kan vi det. Alla kommer. Och det ska bli så himla kul.

Tänk vad alla olyckskorpar hade fel som sa att datorerna skulle pacifisera och isolera oss. När det istället är tvärtom. Vi har utökat våra kontaktnät och mött människor vi aldrig skulle ha mött annars.

4 kommentarer:

Hilda sa...

Jag håller fullständigt med dig Cicki, internet gör möjligheterna större att träffa människor man aldrig anars skulle träffa. Som min sambo till exempel ;).
Det är kul att få göra sig fin och klä upp sig. Hoppas du får e jätte härlig kväll, kram från trötta Hilda

Cicki sa...

Har du och P träffats via nätet? Det har jag och M oxå gjort. Kul...:-)

Annika sa...

Åh, vad trevligt det låter att träffa ett gäng internetkompisar! Hoppas du får en riktigt rolig kväll!

Hilda sa...

Cicki. Jajemen men få vet det! hihi