måndag 25 februari 2008

Fyrkantig burk

För några dagar sedan fick jag en förfrågan om jag kunde göra en fyrkantig burk. Eftersom jag aldrig kan motstå en utmaning så gjorde jag en. Så här blev den. Hoppas S blir nöjd. Hon vill ha en till men måste komma hit först och välja tyg till den.

8 kommentarer:

Lena sa...

Jag kan heller inte motstå en utmaning,när dotter sa, ska du inte börja blogga,så va jag ju bara tvungen att börja,men det var ju riktigt kul.Va snyggt det blev med en fyrkantig burk. Ha en bra dag.

Bim H-D sa...

Oj, vilken läcker färg det var på fodret där!!! Bara älskar den där färgen!!! och då svart till dessutom, suck... dregel, dregel, dregel... ;)
Må så gott... värmländskan Bim...

Cicki sa...

Lena: Jag trodde inte heller att jag skulle tycka det är så kul att blogga som jag nu tycker. Hur blev den där meningen egentligen? Jag menar att jag tycker det är jättekul att blogga i alla fall....:-)
Bim: Visst är färgen läcker. Jag har rätt mycket själv i den färgen. Det är för närvarande grundfärgen i vårt sovrum.

Hilda sa...

Jag tyckte också att den grönfärgen var grymt läcker. Tror det blir mycket grönt i vår. Snyggt resultat. Jag är impad, som vanligt. ;)

Anonym sa...

Snygg, en med rätt låga kanter skulle vara supersnygg som kakfat :-)

Cicki sa...

Blajamaja: Jag har funderat på en med låga och stela kanter, utan vikning.

Hilda sa...

hm vart är du cicki. Jag är som dej. Försvinner du en liten stund så blir jag nästan lite orolig. Kram

Cicki sa...

Hilda: Tack för att du bryr dig. Det som hänt vill jag inte ta här på bloggen. Jag ska berätta för dig när jag har din mailadress. Det har att göra med det jag nämnde igår i ditt inlägg.