söndag 9 juni 2013

Bästa bröllopet

Igår var sambon och jag på underbara Spaders bröllop där hon äntligen fick knyta äktenskapens band med sitt Ess. Jag önskar dem all lycka resten av livet.

Spaders söner sjöng och spelade så otroligt bra, för brudparet. Spader höll ett fantastiskt roligt tal till sitt Ess. I den familjen finns det många talanger.

Det var också så trevligt att få klä upp sig, måla naglarna, fixa håret, måla sig och verkligen få känna sig fin. Sambon var också så fin i skjorta, slips och kavaj. Däremot hade han varken målat naglar eller ögon.

Vi var en salig blandning gäster. Spader och Esset har bridge som sitt stora intresse. Så många gäster kom ifrån den världen. Naturligtvis kom det en hel del gäster ifrån den här världen också. Bloggvärlden alltså. Så nu har jag äntligen fått träffa fina Cina. Vi har länge pratat om att ses, men det har inte blivit av tidigare. Att få ses irl är som en naturlig fortsättning på en vänskap som redan är etablerad, via blogg och mail.

Där var även fler bloggare som man läser och som man känner till namnet. Nu fick man träffa även dem i det verkliga livet. En ny bekantskap blev den supertrevliga P vars blogg jag kommer att läsa i fortsättningen.

Sambon tyckte också det var bra att få ansikten bakom de jag pratar om här hemma. Det var ju bara Spader och Esset som han kände sedan tidigare.

Blogglandia är ett bra ställe att vistas i. Man får både underbara vänner och får festa om lite då och då.

6 kommentarer:

Fina Fiona sa...

Å vad kul att få gå på bröllop å träffa nya människor. =)

Fast varför är man inte bättre på att klä upp sig? Det kostar ju inte så mycket och ändå gör man det så sällan. NÄ fram med lite flärd i vardagen ;-) Kram kram

Bloggblad sa...

Inga bilder?

Jag vet att "vårt" brudpar tycker att det är ok att vara med i bloggen, men jag vågade inte lägga ut något där andra gäster syns.

Jag gissar att vi hade det lika trevligt du och jag på var sitt håll.

Förresten - tack för magnesiumtipset! Det har funkat bra!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Javisst var den ett roligt bröllop! Och ett himlans trevligt bord vi hamnade vid, tur det när man var lite nervös innan :))

Spader Madame sa...

TACK för att ni kom. På det viset fick jag precis allt vad jag önskade. Berik, mitt Ess, och många vänner att dela lyckan med! Blir så klart glad över att talet uppskattades och jag håller med, Blogglandia är underbart! Härligt att vi har fått chansen att lära känna varandra här!

Cicki sa...

Bloggblad: Inga bilder, där brast det.....:-) Det var sambon som skulle fota och han glömde bort det.

Vad bra att det där med magnesium funkade. En väninna har testat med bra resultat och pappa har fått tips från sin läkare men inte testat än.

Pernilla: Visst satt vi vid trevligaste bordet.....:-)

Spader: Det finns så mycket underbara vänner i denna värld och du är en av de speciella....:-)

Cina sa...

Ja, Cicki, det var verkligen roligt att ses IRL! Trevligt var det! Man får verkligen vänner for life i bloggvärlden!