fredag 24 maj 2013

Nya lådor

Jag köpte nya lådor när vi var på Ikea. Så nu har jag packat om en del av sysakerna. Jag är lite sur på Ikea som har gjort om storleken på lådorna. Själva modellen är stadigare och bättre än tidigare. Men de är några storlekar bredare än de gamla jag hade. Förr fick jag in tre på bredden med det går inte nu. Så jag får det inte att fungera som jag vill ha det. Jag har två lådor till som jag inte satt ihop än så jag grubblar på hur jag ska få det att fungera på bästa sätt.

Dessutom har jag sjuttioelva andra projekt i huvudet. Främst är det då att rensa ur i skåpen och göra i ordning det vi ska ha med oss på bakluckeloppisen. Plus att en del grejer ska få gå iväg till vanliga loppisen och en del ska packas och köras till Madde och Ali.

Jag har en massa osydda tyger som väntar på att bli tröjor och annat. Jag borde göra något åt hemsidan för att få igång försäljningen där. Som ni märker så snurrar det på i huvudet. Och kroppen säger ifrån hela tiden. Inatt har jag haft så ont i en axel, som strålar ut mot nacke och bröstben. Inte kul alls. Och alla andra ställen som värker. Allt tar sådan himla lång tid och jag blir så frustrerad. Jag vill ha det klart NU:

6 kommentarer:

Spader Madame sa...

Härligt med nytt, trist med ont. Jag vet att du vill ha allt klart nu, men man måste ju anpassa sig.KRAM!

På Selmas gata sa...

Jag är som du, vill att saker ska vara fixade redan igår!! Vad härligt att få rensa ut en del iaf, det är väl fördelen med att vi bor såpass trångt, vi MÅSTE rensa ofta! Störigt med Ikea-lådorna, kanske kan du kolla på Rusta? Det är min favvobudgetaffär där jag handlar massor av braigheter:)

Och vet du, jag måste berätta: Idag fick vi ett samtal från Rädda barnen här i stan, de har ju fått ta alla våra dokument och fria händer för att se om de kan göra något ang. hjälpen från kommunens sida. Den första kontakten med dem hade vi väl runt jul nånting. Vi har inte tänkt så mkt på det (vi kämpade ju järnet i nästan ett år innan vi inte orkade mer, det var då jag fick minnesproblem av all stress bl.a.) men så idag så fick vi reda på att RB hade ett möte igår med ordföranden i socialnämnden här i kommunen. Hon hade tydligen hört talas om vårt fall tidigare, men nu fick hon allt "serverat" genom dem och blev visst mäkta upprörd över hur dåligt det funkat!!

Det var så SKÖNT att få höra det, att vi inte är "tokiga" som bett om hjälp, att vi faktiskt BORDE fått den hjälpen...! Sen vad det leder till är lite oklart ännu men bara "bekräftelsen" och vetskapen om att det vi gjort kanske hjälper ngn annan familj i framtiden är helt fantastisk!!

engelsson sa...

Siljan..låter frestande.. Känner igen din frustration..jag har en miljon projekt o noll ork..bläää

Cicki sa...

Spader: Det är det där med min otålighet. Klänningen har jag gjort klar iaf. Jag ska ju på bröllop, påstås det.....:-)

Selma: Så himla glad jag blir för er skull. Hoppas det håller hela vägen.

Det var ju precis de här lådorna jag ville ha. De är så snygga och passar perfekt till färgerna i sovrummet....:-) Jag fixar till det på något vis. Måste bara få fundelera lite först.

Engelsson: Vi är nog rätt lika på det där med projekt. Du med din trädgård och jag med min sömnad. Även om du också syr och jag totar på balkongen....:-)

Camilla sa...

Ta det lugnt! Kul med en massa idéer, men idéer poppar upp mycket lättare än energin. Jag sitter själv och pustar efter att ha haft alldeles för mycket de senaste veckorna, och då räknas jag som frisk.
Trist att inte lådorna fick plats som du tänkt dig, men du är så klurig så det reder du snart ut på något bra vis.

Cicki sa...

Camilla: Den femte lådan är också fylld nu. Men egna ritade mönster. Så det blir nog bra det här....:-)