onsdag 13 mars 2013

P-bot

Det blev en dyr mathandling idag. Vi fick parkeringsböter på 400:- på den korta stunden vi var inne på Willys. Vi var kanske där i tjugo minuter.

Vid vår Willys är det en väldigt stor kundparkering eftersom det är rätt många butiker där. Det gäller två timmars fri parkering, mot att man har en p-skiva rätt inställd. Det hade inte vi den här gången. Det känns jäkligt nedrigt. Vi har inte stått i vägen för någon och vi har inte stått trafikfarligt parkerad.

Vid Coop och Ica har man fri parkering fram till kl 20.00 på kvällen. Det borde väl funka även vid det här köpcentrumet också. Men tydligen gör det inte det. Surt, sa räven!

5 kommentarer:

Ingabritt - after work sa...

Surt, surt och jäkligt försmädligt. Vi har ett ställe intill vår vårdcentral där man är mer nitisk än någon anna.nstans. Där är vår sparbössa. Not

Ruta Ett sa...

Usch, det finns inget retfullare än P-böter!

Cicki sa...

Ingabritt: Vårdcentraler och andra vårdinrättningar är sådana ställen där jag tycker det ska vara gratis att parkera.

Ruta Ett: Jag vet att jag skulle kunna gjort mycket mer roligt för 400:- än att försörja ett parkeringsbolag.

Bloggblad sa...

Jag tycker att alla köpcentra ska ha gratis parkering bara för att vi kunder alls kommer dit!

Här i stan började de med p-skiva och efter bara ett par veckor började de bötfälla syndare... alltså, man vänjer sig inte vid den där skivan fort när man parkerat gratis i alla år.
Det blev så mycket klagomål att de numera registrerar en varning - och först vid nästa varning kommer böterna.

Cicki sa...

Bloggblad: Jag håller med dig. Jag förstår inte vitsen med att man ska behöva bli bötfälld vid ett köpcentrum. Så länge man parkerar ordentligt och inte stör riktig trafik så fattar jag inte vitsen med p-vakter. Vi brukar vara ordentliga med p-skivan men den här gången brast det av någon anledning. Vips så var de där och lappade.