fredag 22 mars 2013

Landat

Nu börjar det kännas som jag landat mentalt i det nya, alltså besked om eventuella nya sjukdomar. Jag skriver eventuella eftersom utredningarna inte är klara än.

Men vilken tid det tar att springa hos olika vårdinrättningar. Igår var jag och gjorde spirometri. Nästa vecka har jag två besök inbokade. På onsdagen hos min vc-läkare som ska berätta vad spiron gav och hur jag ska medicinera angående det. På torsdagen ska jag på hjärt-kärlmottagningen och kolla hur den medicinen fungerar.

Dessutom har jag tvättstuga en dag och veckohandling en dag. Och jag som inte ska stressa......:-) Jag får väl säcka ihop på långfredagen. Helst vill jag bara sitta vid symaskinen hela tiden. Jag har fått tag i så fina tyger som jag vill omsätta till olika produkter. Det får väl bli lite eftersom med det. Jag känner mig i alla fall väldigt omhändertagen och det är det viktigaste just nu.

3 kommentarer:

På Selmas gata sa...

Man blir ju helt slut av att gå på olika "vårdtider" så jag förstår att du har fullt upp. Precis som du säger så tar det ju sin lilla tid... Vad underbart att du känner dig väl omhändertagen, det gör jag också och det är en oändlig lättnad!

Jag har läst lite i ditt arkviv (tar lite åt gången och eftersom jag sedan i höstas har problem med minnet så glömmer jag var jag läst...) och undrar om bonussonen och hans familj bor kvar i södra Danmark? Blev det bra till slut?

Cina sa...

Take it easy! Också! Varm kram!

Ingabritt - after work sa...

Nytt försök. Trasslar med mitt konto och har nästan fått nippran. Nu ska det funka.
Vill bara säga att jag gläds med dig när jag anar en viss försoning med sakernas tillstånd och att du är väl omhändertagen.