tisdag 19 mars 2013

Förmåner

Just nu hyllar jag de förmåner vi har här i landet. Innan det här hälsotrasslet började hade jag faktiskt kommit upp i kostnader för att få frikort. Det sitter som en smäck just nu, när jag springer mellan olika mottagningar.

På torsdag ska jag göra spirometri, 27 mars ska jag kolla upp hur hjärtmedicinen fungerar, 15 april ska jag göra ett ultraljud på hjärtat och 16 april ska jag göra ett arbetsEKG.

Gissa när mitt frikort går ut. Den 18 april! Ibland har man tur som en tokig.

6 kommentarer:

AprilSus sa...

Ibland ska man ha det också. :) Lycka till med allt du har framför dig den närmaste månaden.

Hoppas ni har en fin tisdag där uppe i Stockholms området.
Kram!

Fröken Gredelin sa...

Jag håller fullkomligt med dig, tänker ofta på det numera att det är så fantastiskt att ha frikort både inom sjukvård och medicin. Utan det hade jag inte haft råd att leva... Hoppas ni kom iväg på loppisbesöket idag! Kram

Cicki sa...

AprilSus: Förutom vädret som varit skit så har vi haft en härlig tisdag när vi skruttat runt på loppisar och några andra inköpsställen.

Fröken Gredelin: Jag blir hela tiden förundrad när jag läser hur amerikanarna tar emot Obamas försök till sjukvårdsreformer. Som du säger så skulle man inte ha råd att leva idag.

Eller som en god vän sa konstaterade för flera år sedan.Hon var kurator på barnhab där min son gick. Hon har själv en CP-skadad son. Hon var på studiebesök i USA och konstaterade när hon kom hem att hade hon levt där så hade hon, som ensamstående mor, fått välja mellan att ge sin ena son habilitering och annan träning, eller att låta den andra studera. I Sverige kunde hon erbjuda bägge sönerna det bästa.

Ja, vi var iväg på en härlig loppisrunda. Jag hittade några kul tyger så bilder kommer när jag fått tvätta igenom dem.

Spader Madame sa...

Bra med frikort!

Solveig Sjöskog sa...

Lycka till med allt och tack för musli-receptet, Cicki!

Cicki sa...

Spader: Visst är det.

Solveig: Jag tycker det är en extremt god müsli. Lycka till med den.