onsdag 5 december 2012

Oh what a night

Efter en rent bedrövlig natt vaknade jag klockan åtta och var bushungrig. För det första är det alldeles för tidigt för mig att stiga upp då, för det andra hade jag varit vaken sjuttioelva gånger under natten. Sambon har jordens hosta och jag har vaknat så fort han hostat.

Jag klev upp i alla fall för att äta frukost. När jag var klar med den så kände jag att det var nog läge att krypa ner igen, vilket jag också gjorde. Jag läste en liten stund och somnade snart om. Vaknade klockan tolv, vilken kanske är i senaste laget. Fast var gör det egentligen när man rår sin egen dag.

Ute är det vitt och mycket snö. Det både snöar och blåser, men vi måste nog ändå ta oss till Willys för att fylla på kylskåpet. Egentligen hade vi även planerat att åka till återvinningen, eftersom sambon röjer på kontoret och hallen är full med sopor. Men det känns inte som en höjdare att stå ute och slänga sopor i snöovädret. Det får bli en annan dag. Det enda som kan hända är att han hinner få ihop fler saker som ska kastas.


6 kommentarer:

AprilSus sa...

Skönt när man kan krypa ner i sängen igen och somna om.
Jag har förstått att ni har lite av ett busväder, så det är nog klokt att inte ge sig ut mer än vad man måste.

Ha en bra dag!
Kramis!

Cina sa...

Att få somna om är det skönaste som finns! I alla fall en sådan här dag när snön yr, det blåser och är kallt.

Spader Madame sa...

Bra tänkt! Idag hade jag gärna gjort samma lika!

Polargrevinnan sa...

Visst är det härligt att kunna disponera dagen som man vill, t. ex. sova halva dagen, eller lägga sig på efermiddagen och ta sig en lur.
Vintervädret är fint - genom glasrutan. Jag är ingen vän av kyla och snö. Förra året flydde vi till varmare land men i år orkar jag inte med någon lång flygresa.
Vi städade ett förråd igår så här står också några kassar som skall till sopstationen. På fredag ska vi sopa rent bilen och uträtta alla ärenden, kylskåpet ser tomt ut så det blir veckohandling.
Ha det så bra.
Kram Viola

Cicki sa...

AprilSus: Det har varit ett riktigt oväder här med stor kaos. Nu har det både slutat snöa och blåsa så det är jättefint ute.

Cina: Ibland är det en fördel att vara panscho.....:-)

Spader: Tog du dig till och från jobbet?

Viola: På fredag ska vi ta soporna, det vi tänkt göra idag. Om sambon är kry vill säga. Nu har han i alla fall köpt hostmedicin. Visst är det skönt att vara friherrinna ibland......:-)

Maja sa...

Ja, vad härligt att få krypa ner och somna om... det minns jag inte senast det hände. Extra mysigt när det stormar och snöar ute...