söndag 15 januari 2012

En vanlig söndag i januari

Igårkväll hade jag verkligen ont. Det var förmodligen gardinhägningen som utlöste det. Jag har svårt att ha armarna ovanför huvudet. Dessutom har jag haft rätt ont den senaste tiden. Jag tror det är det knäppa vädret som spökar. Så jag gick och la mig tidigare än vanligt. Älsklingen frågade om han skulle smörja mig med hästliniment. Det fick han göra och jag somnade som en stock.

Jag har sovit elva timmar inatt. Visserligen inte i ett sträck. Jag har varit uppe och sprungit fyra-fem gånger på den tiden. Tror ni jag är utvilad. Nej då, inte det minsta. Tänkte att man någon gång skulle få uppleva den känslan. Men det verkar inte så för gamla värkiga kärringar. Idag ska jag i alla fall baka linfröbullar. Det är lite tomt på matbrödsfronten i frysen.

5 kommentarer:

Suzan sa...

Hoppas du blir bättre snart, krya på dig!

Cicki sa...

Suzan: Tack och välkommen hit. Tror inte jag sett dig här förr. Det är alltid trevligt med nya bloggläsare.....:-)

Bloggblad sa...

Värk är trist... jag har ofta ont i min högra tumme - värken är uthärdlig, slår bara till om jag ska lyfta nåt eller skruva/öppna. Så sticka kan jag inte göra. Utslitet säger tant doktorn.
Tur att jag kan skriva!

Cicki sa...

Bloggblad: Det är ju skit också att man ska bli utsliten. Mina fingrar vill inte heller sticka längre. Fast jag gör det ändå ibland, med många pauser.

AprilSus sa...

Vilket elände det är med den där värken och lika så sömnen. Undrar vad som krävs för att man ska känna sig pigg och utvilad? Kommer du på något, så hojta gärna till. ;)

Kramis!