måndag 12 december 2011

Jullov=skurlov

Nu ska den här skönheten och lite annat smått och gott flytta norrut. Närmare bestämt till Sundsvall.

Själv tar jag julskurlov. Här ska det städas, städas och städas om igen. Det har varit lite sisådär med den biten hela hösten. Nu är jag riktigt trött på att sy. Jag har nu haft maskinvård på symaskinen. Den är rengjord och insmord. Sybordet är ihopskjutet och rensat från spill och annat som jag dräller omkring mig. Ska jag sy något mer före jul blir det av privata orsaker.

Jag har dock inte stängt butiken så det går fortfarande bra att handla färdiga prylar, för den som känner sig manad.

Nu längtar jag faktiskt efter att få diska och putsa mina fina prydnadsaker så de riktigt blänker. Jag är nog inte riktigt normal!

6 kommentarer:

Metta sa...

Jag tycker att du ska ta både skurlov och ett långt jullov. Förstår dig när du säger att du är trött på att sy. Du syr ju så mycket fint. Nu har jag inte sytt så mycket den sista tiden, men minns när jag själv var mycket flitig vid symaskinen.
Ta det litet försiktigt med städningen, även om det verkar som om du tycker att det är roligt. Och visst är det trevligt när det är rent och fint, så det skiner och blänker.
Ha en bra vecka!

Mångmamma sa...

Nä, du är nog inte riktigt klok - men det är bland annat det jag gillar med dig! :)

Cicki sa...

Metta: Du är desto flitigare med stickorna i stället....:-)

Mångmamma: Så bra då.....:-)

Camilla sa...

Ha ett bra skurlov och skicka lite städenergi till mig också. Säljer du städenergi i butiken? Det skulle sälja bra. Du får det affärstipset av mig (helt gratis).

Ta hand om dig!

Cicki sa...

Camilla: Det vore kanske en affärsidé.....:-)

Inger Marianne sa...

Hej igen! Svar på fikabesök, ni är så välkomna inte bara på fika, att äta en bit vore väl inte fel innan ni fortsätter er resa.
Kramis!