torsdag 28 juli 2011

Onda andar

Nu har tre saker brakat ihop här hemma på kort tid. För några dagar sedan la en av sambons externa hårddiskar av och en massa sparat gick förlorat. Igår pajade växellådan på bilden och idag la bordsfläkten av. Nu hoppas jag det räcker.

Vi ska snart åka till bilverkstan och ber en stilla bön om att det bara är någon form av olja eller något annat enkelt som krävs för att få igång automatväxellådan igen. Som det är nu går det bara att köra på lågväxel framåt i 40 km/h och att backa. Vi ska åka till Sundsvall nästa lördag och att backa ända dit känns väldigt jobbigt.

Nu får det vara nog! Kan det aldrig någonsin bli vår tur. Det verkar inte så.

4 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Usch usch usch. Och jag som i min enfald trott att när man nu har en extern hårddisk så är det lugnt ... Men det är klart att allt kan gå sönder. Och dessutom gärna gör det samtidigt.

Polargrevinnan sa...

Eländes, elände - jag vet inte vad jag ska trösta er med. 40 km/tim alltid bättre än att gå. Det ordnar sig nog på något sätt.
Jag är tillbaks i stan. På söndag åker vi till Skåne.
Jag har läst ditt inlägg om Hellbom. Nämdeman i migrationsdomstolen - hur kan i SD-politiker få ett sånt förtroendeuppdrag???.
Det blir inget bloggande förrän vi kommer tillbaka. Jag har kanske något kul att berätta då.
Sköt om dig.
Kram Viola

Cicki sa...

Klimakteriehäxan: Jag trodde också att en extern hårddisk var säger. Hej, vad man bedrar sig. Nu kan han nog återskapa det mesta men det kommer att ta tid. Bilen känns mest jobbigt just nu.

Polargrevinnan: Det är mycket man inte förstår. Det har ju tidigare varit på nyheterna om Sverigedemokrater och Nationaldemokrater som suttit på nämndemannaplatser. Jag tror att det systemet är förlegat. Man ska inte via en politisk åsikt kunna döma över människors väl och ve. Det anser jag i alla fall.

Ha det så underbart i Skåne. Det ordnar sig för oss på ett eller annat sätt. Det känns bara som att det lagras än det ena och en det andra på hög utan att vi får en chans att hämta igen oss. Huvudvärken och oron blir till slut beständig.

AprilSus sa...

En olycka kommer sällan ensam sägs det och nu har ni haft era 3, så nu får det räcka. Håller tummar och tår för att bilen går att fixa utan en massa stora extra utgifter, så ni kommer iväg norr ut.

Lycka till!