tisdag 27 juli 2010

Utflykt till Bergslagen

Vi har varit på utflykt till Stribergs Station. Där bor bloggvännen Christina med sin Håkan och pälstjejerna Poppy och Gaia.

Jag har bloggat tidigare om temat med att få vänner via nätet. Det är fantastiskt att man kan hitta så fina vänner på det sättet. Christina och jag har läst varandras bloggar i mer än ett åt. Det kändes redan från början att det kunde bli en fin vänskap. Den vänskapen har vuxit fram eftersom dagar och månader har gått. Nu kände vi att det var dags att ses.

Tänk så naturligt det kändes redan från början. Vi började prata som om det bara var en stund sedan vi sågs senast. Trots att det var första gången vi sågs. Vi bjöds på läcker mat och trevlig samvaro hela kvällen. Pälstjejerna var hela tiden med. Till och med Gaia, som kan var reserverad, godkände oss mycket snabbare än vi hade hoppats på. Allt kändes så bra.

Stationen var helt underbar. Sambon som är tågfantast tyckte det kändes härligt att få sova i en gammal station. Allt var så fint bevarat och varsamt renoverat.

Dagen efter var vi på en promenad till keramikern Bi och hennes man Bo som lockade med sin loppis. Det fyndades en liten skål från loppisen. Hade jag haft mer pengar så hade det följt med vackra saker som Bi gjort. Här kan ni titta på hennes underbara saker.

När vi skulle åka hem så ville vi aldrig sluta prata. Det var bara att bestämma, att nu åker vi. Annars hade vi nog varit kvar fortfarande. Självklart kommer vi att ses igen.

2 kommentarer:

Spader Madame sa...

Det låteru nderbart! Så roligt det är med bloggvänner! KRAM!

Cicki sa...

Spader: Visst är det.