söndag 11 juli 2010

Paltkoma

Mammaledigheten är slut. Istället har det stora värmeslaget tagit över. Just nu orkar jag inte mer än finnas till. Värmen är skön men jobbig. Återkommer så småningom.

5 kommentarer:

KB sa...

Välkommen tillbaka! Hoppas ni haft trevligt! Ja, denna värme. Här är just nu 24 plus, kommer man ut känns det som att gå in i ett växthus. Och peppartorrt. Det har brunnit vid järnvägsspåret två ggr denna veckan. Det är lite otäckt eftersom det ligger ganska när oss.

Vi kör just nu värmepumpen på 17 plus så inomhus är det ganska behagligt just nu.

Här har varit runt 30 som värst, I hade 35 hos sig igår och han sa att det gick inte att vara ute. Denna värme har vi haft en vecka nu, vår högsta önskan är ett rejält ösregn.

Vi hörs!

Kram

KB

Cicki sa...

Det är likadant här. Klockan är elva nu och det är 25 grader varmt ute. Som tur är så fläktar det lite i alla fall. Det är som en kväll vid Medelhavet.

Moster Ma sa...

Inga onödiga motoriska övningar!!!!

KB sa...

Gudars skymning vilket/vilka åskväder vi fick inatt och imorse. Det kom slagregn och just nu är det ca 26 grader med en sol som försöker. Till råga på allt var vår nervklene extra ängslig inatt och kräkte upp en halvsmält råtta, det mesta, på en stor beige ryamatta... Myspys.Jag tog det värsta men det får bli högtryckstvätt när J kommer hem.

Andra J:et befinner sig i DK med S o A, han sa nyss när han ringde att fler åskväder är på väg hit. Han förvarnade för det vi fick inatt... Kantänkas det tar vägarna förbi hos er också.

Kram

KB

Nu behöver jag kaffe!

Cicki sa...

Moster: Ingen risk. Man blir ju svettig bara av att sitta still.

KB: Hoppas det kommer hit också så det får rensa luften. Här är det så kvavt att luften nästan står stilla. Vi åt glass kl 5 imorse när vi inte kunde sova......:-)