tisdag 13 juli 2010

Det ska va´ gôtt att leva

Det är inte helt fel att sitta i skuggan på balkongen och läsa en spännande deckare medan man slickar på en glasstrut. Det fläktar alldeles lagom. Termometern visar på 30 grader i skuggan.

9 kommentarer:

Smycka sa...

Grattis på din dag idag! Kram kram =o)

Cicki sa...

Tack kära du.....:-)

Vonkis sa...

Åh vad skönt det där lät!

Cicki sa...

Vonkis: Tyvärr blir man ju sjöblöt i svett så fort man kommer in igen.

Spader Madame sa...

Låter som om du sköter dig och gör som pappan säger! Bra där!

Polargrevinnan sa...

Håller med dig. Ikväll stannar jag på balkongen, 24 grader och 28 inne. Tyvärr har vi ingen belysning så det blir ingen läsning - sitta bara och njuta.
Ett glas vitt har man fått unna sig.
Ha det bra
Kram Viola

Cicki sa...

Spader: Jag har blivit en lydig flicka på äldre dagar.....:-)

Polargrevinnan: Här har vi vandrat emellan ute och inne. Nu ligger sängkläderna på balkongen för att bli svala. Här har det också sippats på ett glas vitt. Kram

KB sa...

Idag verkar det vara någon grad svalare, men klockan är ju inte så mycket ännu. Igårkväll var det en oas på vår altan. Vi fick faktiskt en liiiiten ynklig regnskur, som dämpade ner värmen, vid 18-tiden.Blir man inte väldigt varm av att zippa vin i tropikvärmen? Här kör vi endast med kolsyrat vatten, ibland är vi riktigt vågade och blandar med en citron eller lime!

Kram
KB

Cicki sa...

KB: Det är svalt på vår balkong på kvällen och vinet var det enda glaset på flera dagar. Det var ju fölsedag igår. Annars är det vatten som gäller.