söndag 9 maj 2010

Toppenfilm

Ikväll har vi titta på Australia med Nicole Kidman och Hugh Jackson. Det var en toppenbra film som passar både män och kvinnor. Men se till att ha en handduk lättillgänglig. Det är hög gråtfaktor, kan jag ju förvarna om.

6 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Tack för tipset. Ska kolla på bibblan. En filmkväll tycker jag är toppen.
Vi spelar in film för vi blir tokiga på reklamen, som blir mindre störande om den går att spola bort.
Idag är det grått och trist ute och kyligt är det också. Ska föreslå herrn en filmeftermiddag, kanske med en irish coffee - inte så dumt - eller hur?
Jag har ryggskott sen igår - går bra att sitta men inte att resa sig - jag är trött på min kropp - alltid är det ont någonstanns.
Fina saker du syr!
Kram Viola

Cicki sa...

Viola: Ryggskott är inte kul att ha. När jag fortfarande jobbade hände det att jag fick det några gånger. Skönt du kan sitta i alla fall.

Vi spelar också ofta in just för att slippa reklamen. Man blir så trött på den. Filmkvällar är härligt. Vi är ena riktiga filmälskare bägge två.

engelsson sa...

Vad glad o upplivad jag blev av o kliva in här,,här var det sommarkassar o filmtips o bagels o tips på bodycreme i ett hisnande tempo..Tack goaste du för detta o för dina ord hos mig..värmer mitt frusna sinne..stor kram

Cicki sa...

Engelsson: Här går det också upp och ner som en känslomässig berg-och dalbana. Därför försöker jag hitta glädjeämnen att skriva om. Här kommer en stor värmande kram från mig till dig.

Cina sa...

Tack för filmtipset! Vi kollade på Avatar i helgen, också en sevärd film! Vacker emellanåt!
Kram!

Cicki sa...

Cina: Jag har hört mycket om Avatar så jag har funderat om den gör sig i dvd-format. Tydligen gör den det, så tack för tipset.