tisdag 11 maj 2010

Den där Murphy

Var jag sur innan så är det inget mot vad jag är nu. Den där Murphy verka flyttat in för gott hos oss. På förmiddagen så la min mus av. Det var ingen större katastrof för det fanns en extra. Dock ej en infraröd utan med kula så en ny infraröd kommer att inköpas så småningom.

För några minuter sedan pajade strykbrädan. Gissa vad sömmerskan använder mest efter symaskinen. Jo, strykbrädan. I alla fall gör den här sömmerskan det. Jag pressar oerhört mycket mellan varje sömnad för att få allt slätt och perfekt. Jag använder även strykbrädan som arbetsbord för att kunna reglera arbetshöjden. Den här strykbrädan har jag inte haft länge. Ett år på sin höjd. Den är inköpt på Rusta så det är väl bara så att man får det man betalar för. Jag var mest ängslig nu för att mitt superduper braiga och dyra strykjärn skulle paja. Men tack och lov höll det i alla fall.

Eftersom jag behöver strykbrädan på studs och inga pengar finns så har min älskade lagat det provisoriskt. Man kan använda buntband till mycket.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Buntband och silvertejp är bra saker att ha hemma. Lycka till med strykandet :-)

Cicki sa...

Camilla: Precis....:-)

Christina sa...

Buntband och en älskande är en toppenkombination ;)

Cicki sa...

Christina: Exakt....:-)