lördag 8 maj 2010

Bodycreme

Jag har nu testat denna bodycreme i mer än tre veckor. Den kommer från Spastugan. Den innehåller olivolja och aloe vera.

Jag har väldigt torr hud så jag måste ständigt hålla på att smörja in mig. Därför är det extra viktigt att jag får tag på en creme eller lotion som funkar bra. Det gjorde den här. Min hud har blivit väldigt fin och elastisk sedan jag börjat använda denna cremen. Till och med efter 24 timmar så känns huden mjuk. Den går in i huden snabbt och det blir ingen klibbig känsla efteråt. Om jag ska ha något negativt att säga så gick den in i huden så snabbt att man fick smörja en liten bit i taget. Men jag vet inte ens om det är negativt. Det är nog mest positivt, även det.

Jag är väldigt känslig för det här med dofter. Jag säger om den här som jag sa om duschtvålen att den doftar ingenting annat en ren och fräsch. Så vill jag ha det. Priset är 98:- för 150 ml.

2 kommentarer:

Kesu sa...

Tack för tipset! Ska komma ihåg det nä'r det är dags igen. Har precis köpt upp mig på min favorit, Rapsodines fuktighetskräm från Skåne. Gjord på raposolja. Himla bra. Slog till med tre tuber när jag till slut hittade den i en butik. Den var slut i min vanliga och finns inte överallt.

Tycker som du att det är härligt med BRA krämer som inte är överparfymerade.

Cicki sa...

Kesu: Vad synd att du hunnit köpa upp dig eftersom denna säljs för halva priset den här veckan. Jag avskyr när krämer doftar så man håller på att få krupp. Det är likadant med sköljmedel, tvålar, shampo mm. Allt ska dofta så mycket så till slut blir det ett enda doftkaos.