tisdag 25 maj 2010

Förvirringen är stor ibland

Sambon och jag brukar dela på marktjänsten. Igår var det jag som lagade mat, kokt fisk med örtsås och ris. Medan fisken kokade upp så plockade jag ur diskmaskinen och börja fylla den med ny smutsig disk. Vi åt och så var det dags för sambon att ta rätt på middagens lämningar. Jag gick och satte mig vid TV:n. Då frågar han om jag bara plockat ur halva diskmaskinen. Nej, det är klart att jag inte gjort så. Men så dyker en tanke upp att jag minns inte att jag plockat ur översta korgen. Mycket riktigt, det hade jag inte gjort heller.

Det är nog bra att huvudet sitter fast på knoppen. Annars förlade man väl det någonstans. Kanske i diskmaskinen.

2 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Vad är det man säger - huvét under armen - när det har strulat till sig, ja bäst om det sitter där det ska.
Jag har en trist och tråkig dag.
Är i Stockholm hos sonen och hans familj. Min svärdotter behövde ha en "sällskapsdam" några dagar och det duger jag till trots ryggont.
Nu provar jag hennes dator, som står på ett höj- och sänkbart bord. Fantastiskt att kunna stå så här och skriva. Det blir inget inlägg, men en och annan kommentar
kan jag skriva medan svärdottern tar sin middagslur.
Nu kommer snart tonåringarna hem, då blir det liv i luckan. Det är kul att lyssna på dem - om vad som har gått bra eller dåligt i skolan,
för att inte tala om alla knasiga lärare de har. Jag frågade igår om det inte finns några bra lärare. Klart, men dem retar man sig inte på, blev svaret.
Jag är inne ibland och tittar på alla fina saker du gör - du är duktig.
Ha det så bra.
Kram Viola

Cicki sa...

Det låter som att du inte är riktigt tillfreds med att vara där du är just nu. Hoppas inte det är alltför allvarligt ändå. Är ryggskottet inte över än? Eller är det efterdyningar.

Det är klart det inte är roligt att prata om de man inte retar sig på. Vad ska man då prata om....:-) Ha det bra du också och hoppas ditt ryggonda släpper snart.