söndag 25 april 2010

Vår lördag

Igår var bonusdottern Madelene här tillsammans med sin Ali och världens vackraste Melina. Det är så härligt när de kommer. Vi får verkligen följa Melinas framsteg. Igår busade hon med morfar(sambon). Hon höll på och skulle dra i TV-tidningen och han sa ifrån och skojade lite med henne om den. Sedan stod och sträckte sig mot den och kikade på för att se om morfar reagerade. Det är så kul att se hur utstuderande och smarta de är så tidigt. I juni får vi fira ettårsdagen.

Det är så härligt att Madde och jag numera har ett sånt fint förhållande. Det har inte alltid varit så. Vi kom väl in i varandras liv vid fel tidpunkt, helt enkelt. Därför känns det extra bra att vi kunnat lägga det bakom oss och ha det fint tillsammans. Det gör mig väldigt glad.

I veckan som kommer ska Madde och Melina åka ner till Danmark för att träffa familjen där nere. Hoppas de får en härlig tripp och att det går bra med Melina på den långa tågresan.

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Så bra att ni kommer överens! Det kan inte vara lätt med alla nya konstellationer som uppstår så ofta nuförtiden. Vi har ju också fått en ny familjemedlem under senaste året - men han flöt in bra, så det är inga problem.

Cicki sa...

Bloggblad: Det är skönt när det blir så bra till slut.

Polargrevinnan sa...

Ja, kära Cicki det här med relationer är inte lätt.
Man får vara glad för alla de bra man har och glömma bort de dåliga.
Jag känner igen - son kontra pappa.
Min äldsta son har helt tagit avstånd från sin pappa. Sonen var 20 år när vi skildes och när han flyttade hemifrån tolererade han inte sin fars sätt mot honom.
Jag tog sonens parti men är lite ledsen att kontakten är helt bruten. Pappan har hotat att göra honom arvlös (jag vet inte hur hans ekonomi är) men sonen säger att det skiter han i. Jag tror nog att syskonen kommer överens hur det ska vara. Men när det gäller pengar vet man aldrig.
Och det här med bonusbarn är inte heller alltid så lätt. Mina två bonusdöttrar hade svårt för att inse att de inte ägde pappan utan måste dela honom med mig. Vi behöver inte leva in på varandra och när vi träffas så har vi det trevligt, mer kan man nog inte begära.
Nu önskar jag dig en trevlig valborshelg.
Kram Viola

Cicki sa...

Polargrevinnan: Bonusbarnen, sanbon och jag bodde ju tillsammans under flera år. Så vi stöttes och blöttes rätt rejält mot varandra.

Ang din sons pappa så kan han inte enligt lag göra honom arvlös. Barnen har ju sin laglott oavsett. Den går inte att skriva bort. Men det är oerhört jobbigt när det blir på det där viset. Kram