onsdag 28 april 2010

Huvudet under armen?

Ibland har jag nog huvudet under armen. I alla fall är inte hjärnan inkopplad alla gånger. Det är jag helt övertygad om. Som idag när jag hade bråttom om att göra ett inlägg om den nya bordslöparen som hör till de nysydda gardinerna.

Efter några timmar började jag fundera över varför ingen kommenterade. Så har jag fortsatt att fundera på det, till för några minuter sedan. Då hittade jag inlägget sparat som ett utkast. Jag hade glömt att publicera det. Jag säger bara en sak, använd huvudet!!!.....:-)

Jag kanske kan skylla på att jag haft fullt upp att göra hela dagen. Det har varit tvättstuga idag. Det innebär bland annat byte i sängarna. Dessutom har jag kokat en jättesmarrig soppa som jag ska bjuda mina tanter på imorgon. Jag har rensat ut en massa tyger som väninna U ska få imorgon. Jag har även rensat ur böcker som tanterna ska få slåss om. Jag har gjort en smuldeg och förberett en paj till imorgon. Tvätten är vikt och det som skulle strykas är struket.

Sambon har i några dagar sanerat våra Ivarhyllor i sovrummet. Nu ska Billyhyllorna saneras. Det ska vi hjälpas åt med för det ska rensas ur böcker. Rensning är inte sambons grej. Finge han, så skulle han spara på allt. Därför är det bra att vara lite trångbodda. Det kräver nämligen rensning. Det inser till och med han.

Det är så skönt när man har en sådan här dag när allt flyter på och man får en massa gjort. Utan att man är stressad eller trött, enbart nöjd.

Nu ska jag komma ihåg att publicera det här inlägget!

2 kommentarer:

Spader Madame sa...

Rensa är ordet för dagen, menar veckan!

Cicki sa...

Spader: Vi skulle nog behöva flytta för att få en ordentlig rensning gjord....:-)