onsdag 7 april 2010

Turgumma

Jag skrev om vissa dåliga dagar igår. Det finns även vissa bra dagar, som dagen idag. Sömnaden har flutit på perfekt och även dagens bak verkar bli lyckad.

Förnöjsamheten späddes på ytterligare när jag öppnade posten. Det blev även ett riktigt glädjeskutt. Jag har vunnit biobiljetter till förhandsvisningen av Invictus. Jag hade skickat in anmälan på Vi-butikens hemsida och idag kom biljetterna. Det är filmen om Nelson Mandelas liv. Morgan Freeman, som är en av mina favoritskådisar, spelar huvudrollen. Även Matt Damon är med och enligt recensionerna så gör han sin bästa roll någonsin. Det är Clint Estwood som regisserar. Jag tycker om honom som regissör så det känns verkligen som en sevärd film. Det är sådant här som ger guldkant i tillvaron.

Det var lite glädje igår också. Även detta genom ett brev på posten. Det var från bokförlaget Studentlitteratur AB som informerade om att de köpt upp mitt gamla förlag, där min bok finns utgiven. Nu ville man upparbeta bättre kontakt med författarna från det bokförlaget. Jag skulle inte säga nejtack till en nytryckning. Det känns som att boken hamnat på ett förlag som passar som hand i handsken.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till en bra dag! :-)

Cicki sa...

Tack Annika....:-)

Madde sa...

Vad skönt me lite goda nyheter! Här får vi mest dåliga från mig.verket, om det inte blir lag ändring i juni/juli så verkar det som att Ali måste åka hem! =(

Cicki sa...

Madde: Pappa blev inte så glad som jag trodde han skulle bli åt biobiljetterna. Konstigt.

Jag såg att du skrev om mig.verket. Jag fattar ingenting. Han har ju er som anhöriga. Räcker inte det som skäl?

Madde sa...

Ingen film han gillar kanske? Eller så gillar han inte bio? haha jag har läst att det ska va en väldigt bra film! Måste nog också se den, Ali kommer ju vilja det iaf!
Nej tydligen inte, men det kan ju hända att dom ändrar lagen nu i sommar att man som anhörig inte ska behöva söka från sitt eget land! Jag vill verkligen inte att han ska lämna oss nu, har ju planer för operation samt att börja plugga det kommer ju gå åt pipan om han drar, o då blir han ju av med jobbet också=( men men för dom är han väl bara ett namn o nummer på ett papper!

Spader Madame sa...

Tänk att du har skrivit en bok. Du är så cool!

Cicki sa...

Spader: Det trodde jag du visste. Så är det i alla fall....:-)

Biggan999 Svart och vitt sa...

Skönt att solen lyser även på dig min vän kram

Cicki sa...

Biggan: Tack. Kram