söndag 14 mars 2010

I´m back

Nu är det söndag och jag är tillbaka i bloggosfären. Vi har haft en härlig vecka och för en gångs skull så kände jag att jag kunnat stanna ytterligare någon eller några dagar. Annars brukar jag tycka det är skönt att komma hem. Fast det tyckte jag nu också, men inte på riktigt samma sätt. Det är ju ett tecken på att vi haft det trevligt och inte nött alltför mycket på varandra.

Vi har gjort alldeles lagom mycket av en massa saker. Vi har sprungit på loppisar, vi har hälsat på kära syster, vi har ätit gott, spelat lite kort och umgåtts ordentligt med varandra. Jag har även sytt draperier åt dottern och fixat lite annat på symaskin åt henne. Det känns bra.

När vi var till min kära syster så följde sonen med. Han var även och åt middag en dag hos dottern. Vi fick inte komma hem till honom den här gången. Han har sina idéer om lite allt möjligt och det är bara att respektera. Men vi fick fina stunder tillsammans med honom. Det är jag tacksam för.

Resan hem gick jättebra. Allt fungerade förutom att vi var tvungen att åka baklänges. Det gjorde vi även på uppresan och då mådde jag illa när vi kom fram. Nu bytte vi plats för det var ledigt på andra sidan gången. I Gävle klev en man på som skulle sitta på den platsen. Det spelade ingen roll för honom om han åkte fram-eller baklänges så vi fick sitta kvar. Det hände samma sak en gång till så till slut skrattade vi och sa att ingen satt på rätt plats. Men det gjorde att jag kunde komma till Stockholms Central utan att vara illamående. Det är jag tacksam för.

Elvis hade längtat intensivt efter oss. Han visste inte hur mycket han skulle gosa med oss för att ta igen fem dagars gos. Anna kattvakt säger att de har också gosat väldigt mycket så det har nog inte varit alltför synd om honom. Även om han tycker det själv.....:-)

Nu ska jag läsa ifatt drygt fyrahundra inlägg. Det lär ta en dag eller två.

17 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Det är ändå det bästa med att resa bort: att det alltid är skönt att komma hem igen, oavsett hur bortavistelsen har varit! Välkommen åter!

madde sa...

Du har en award att hämta hos mig=)
Ha en bra dag!
Kram

Moster Ma sa...

Roligt att höra att du haft det bra, men man uppskattar allt hemmet och sina vanor...bäst.

Bloggblad sa...

Låter som en bra vecka! Skönt att höra.

Men du, man måste inte läsa ifatt!

Spader Madame sa...

Välkommen hem! Skönast för Elvis tydligen...

Cicki sa...

K-häxan: Det är ju sant det som sagts: Borta bra men hemma bäst.

Madde: Ska kolla sedan.

Moster: Man är ju vanemänniska. Jag tror sambon uppskattar mest att få gå runt i kallingarna utan att behöva ta hänsyn till någon annan än mig.....:-)

Bloggblad: Jag skrollar en hel del. Men en del saker vill jag läsa ordentligt.

Spader: Han lämnar inte vår sida just nu....:-)

Viola sa...

Åh vad skönt att du är hemma...efter en underbar vecka=)Då vet jag att det har gått bra!

Jag anar att du har fått en sån energigivande veckamed nära och kära. ha det gott och gosa nu med Elvis mycket=)

KB sa...

There is no place like home! Eller hur?! Misstänker att ni haft väldigt trevligt. Nu får ni ägna all tid åt er "lilla pojke", klart att han saknat er. Här är allt upp-och-nervänt just nu. Vårdplanering och sådant och fortsättning följer imorgon. M och jag ganska trötta i hjärnkontoren... Mail kommer senare i veckan.

Ha det gott!

KB

Cicki sa...

Viola: Jo, den var energigivande på mer än ett sätt.

KB: Jag hade på känn att det var något sådant på G. Hoppas du inte tar ut dig alldeles.

Cina sa...

Vad härligt att veckan blev så bra! Sånt piggar upp!

Cicki sa...

Cina: Det var en påfyllande vecka.

Christina sa...

Visst är det härligt att komma hem igen, efter att ha varit borta och haft det bra :)

Cicki sa...

Christina: Visst är det. Fast nu har jag så mycket att göra för jag planerade innan vi åkte att jag skulle göra det och det och det när vi kom hem igen. Hur dum får man vara egentligen. Idag fick jag i alla fall en blomma omplanterad. Jag har mycket beställningar som måste klaras av så jag får varva vardagssysslorna med att sy.

Mångmamma sa...

Välkommen hem igen!

Cicki sa...

Mångmamma: Tack.

Kesu sa...

Så skönt att du trivts borta - och trivs med att vara hemma igen! Precis så ska det vara. Visst är det stressande med mycket jobb, och ändå ...

Klart Elvis fick tokglädjespel när ni klev över tröskeln!

Cicki sa...

Kesu: Han har fortfarande tokspel. Lämnar nästan inte vår sida. Han kanske är rädd att vi ska åka bort igen.....:-)