torsdag 18 mars 2010

Önskar mig fler timmar.

Ibland brukar man säga att önska dig inget för risken är att det går i uppfyllelse. Lite så känns det nu och jag är så kluven. Beställningarna ramlar in och det är så himla kul att få uppskattning för det man gör. Jag verkligen gläds åt det.

Samtidigt kan vi förhoppningsvis unna oss lite extra. Våra datorer går på halvfart. Jag skulle behöva en ny hårddisk innan den gamla pajar och sambon behöver ett nätaggregat. Han rätta har gått sönder så nu kör han på ett gammalt som egentligen inte orkar med hans dator. Bilen står fortfarande oreparerad så där behövs det en stor summa pengar innan sommaren. Så varenda liten sypeng behövs verkligen.

Smolket i bägaren är att jag blir stressad av det. Eftersom jag inte orkar sitta så långa stunder i taget så hinner jag inte med som jag önskar att jag skulle göra. Jag vill även kunna sy lite saker hem hit. Det är bland annat nya köksgardiner och en grej till badrummet som jag känner för. Blommor behövs planteras om, dammning av bokhyllor och annat ska vi inte prata om. Rensning av tyglådor är en annan eftersatt grej. Sy saker för uppdatering av hemsidan behövs också, så inte folk tröttnar på den för att den inte förändras något.

Idag har jag i alla fall bett sambon att ta över marktjänsten för att jag ska hinna och orka. Och nu känner jag att här beklagar jag mig över en sak som egentligen är vansinnigt rolig. Så otacksam man är. Hur är det man brukar säga? "Hur man än vänder sig så har man ändan bak!"

4 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Du får väl helt enkelt låta folk vänta nåm dag extra på sina beställningar - det blir inte lönsamt i längden att tokstressa!!!

Cicki sa...

K-häxan: Jo, det gör jag och ingen har hitills knorrat. Det är nog mest jag som känner mig stressad utav det. Jag har beställningar som räcker in i halva maj nu om jag syr på hela tiden.

Moster Ma sa...

Man väntar nog någon dag eller vecka på att få dina fina grejer, men visst är det en svår avvägning. Aldrig är det riktigt perfekt, i så fall bara korta stunder.

Cicki sa...

Moster: Jag blir ju så lättstressad. En fördel av att lämna över hushållsrodret är att jag har inte behövt plockat ur diskmaskinen, jag har inte behövt dammsuga (fast det brukar jag inte behöva annars heller) och jag har inte behövt lagat mat. Jag tror han mår rätt bra av att dra sitt strå till stacken.....:-)