måndag 15 mars 2010

Nu blir det reklamVarje vecka har Spastugan ett kanonerbjudande. Den här veckan får man köpa tre badbomber till priset av två. Jag blir riktigt sur över att vi numera inte har badkar. En badbomb är ju rena rama lyxen att få stoppa ner i badvattnet. Den här ser ut som en mjuk bomullsboll i läcker karamellig färg. Verkligen lockande.

6 kommentarer:

Biggan999 Svart och vitt sa...

Det är det jag också saknar, de här skumbaden som luktar gudomligt, eller bara de här med olja och en underbar doft. Det kan man inte få fram i duschen tyvär, om inte någen klever person kommer på något.

Cicki sa...

Biggan: Man får väl gnugga in sig med en badbomb och sedan stå där och njuta av doften.....:-)

Lisette sa...

För många herrans år sedan följde vi strömmen som sade att inga badkar, bara dusch. Alltså ut med karet. För ett år sedan satte vi in ett nytt! Det är få saker som jag är så nöjd med som det!!! Underbart. Tända ljus lagom varmt skumbad och lite skön musik. WOW.

Cicki sa...

Lisette: Vi bor i en lägenhet som byggdes -59. Vilket innebär litet kök och litet badrum. När de stambytte här så fick hyresgästerna välja om de ville ha badkaret kvar eller inte. Så de som bodde här då valde bort karet. Det är både för-och nackdelar. Hade det funnits badkar har vi inte kunnat behålla tvättmaskinen. Och jag undrar faktiskt hur det skulle sett ut i badrummet med badkar. Då hade nog tvättfatet hängt över karet en bit. Det är alltså en jättelitet badrum.

Shirouz sa...

Jag kan ju inte begripa vad det tog åt mig när jag slängde ut badkaret och valde dusch när jag fick en alldeles egen översvämning i badrummet. Vet inte hur jag tänkte men jag blir så grymt avundsjuk när jag ser folk köpa badbomber och vet att de ska hem och löga sig och antagligen till och med sjunga i badkaret. Att sjunga i duschen är inte samma sak.

Cicki sa...

Shirouz: Ibland blir man väldigt efterklok. Men då är det för sent.