torsdag 12 februari 2009

Vilken lycka

Ett stycke son ringde för en stund sedan. Jag riktigt hörde leendet genom telefonen. Han körde upp idag igen och klarade sig denna gång. Så nu är lyckan total.

19 kommentarer:

Anonym sa...

VAD ROLIGT!!! Jag tycker det varit väldigt starkt av honom att inte ge upp. Det är bara att GRATULERA H. En helt ny värld öppnar sig nu för honom. Och jag kan tänka att du är minst lika glad som han är.

Kram

KB

Cicki sa...

KB:Jag är mest lycklig för att han är lycklig. Sedan sticker ett fult lite huvud upp som tänker att där fick exet som inte trodde på honom.....:-)

Le Loup sa...

Åh! Hurra och hurra igen!!!
Jädrar vad glad jag blev! Vad stolt han kan vara över sig själv, underbart :)
(och, ett fult litet huvud får faktiskt sticka upp ibland. Man är ju trots allt inte mer än mänsklig ;)

Cicki sa...

Shirouz: Jag bara väntar på att han ska ringa igen. Han ringde från jobbet och ville inte prata så länge då. Gissar att han kanske tar sig en virre ikväll för att fira.

Hannele på Hisingen sa...

Grattis! Det var härligt.

Anonym sa...

UNDERBART!
*dansar en yster och spontan glädjedans här hemma*

Cicki sa...

Hannele och Ika: Tack snälla ni. Jag känner som att jag inte fattat det. Undrar om sonen känner det likadant. Tänk han som man inte trodde någonsin skulle klara sig själv både jobbar, bor ensam och har nu även körkort.

Anonym sa...

åh va kul, visste väl det, dessutom e det vanligt att det tar x antal försök innan man tar det=) så han kan ju va riktigt stolt. smsar adress till er imorn=) o du kan oxå va stolt nu o hans pappa kan skämmas som inte trodde på honom=)
kram

Cicki sa...

Madde: Jag hälsar till H från dig. Han är verkligen glad nu. Vi ses på onsdag. Kram

Junebacken sa...

ÅÅHHH, vilken underbar spontan glädje som genomfor hela kroppen när jag läste ditt inlägg!! Tänk att jag kan bli så glad för en annan människas skull fast jag inte ens känner honom!!
Jag visste det, jag visste det, jag visste det sjöng det i mitt huvud efteråt.. GUUUD så skönt!!

Anonym sa...

Tänkte samma tanke som du, om det fula huvudet...

Tack för brevet och inte minst dess innehåll! Du anar inte vilken tjänst du gjort mig, hade börjat rita lite själv och sedan kommer detta. Vad glad jag blev!

Kramar

KB

Lena sa...

Jag blir så otroligt GLAD när jag läser detta.Vilken känsla! Grattis till sonen,oj vad han måste va lycklig.Grattis till dig som inte slutade tro.
HA DE.

Hilda sa...

MEN VA KUL!!!!!!!!!! Det måste kännas helt helt fantastiskt!!!! GRATTIS!!! Det finns inte många tillfällen i livet som man blir såååå glad. KRAM!!!

Cicki sa...

June: Visst var det du som också behövde fyra gånger på dig? Jag berättade för sonen om alla som skrivit och hejat på honom förra gången. Det gjorde honom glad. Visst är bloggvärlden förunderlig. Man känner varandra trots att man egentligen inte gör det....:-)

KB: Jag borde ju skrivit en rad också men orken räcker inte riktigt till nu. Vaknade med en sprängande huvudvärk idag. Har tagit Alvedon och de hjälper lite.

Lena: Tack snälla du. Jag har aldrig någonsin sett honom så motiverad för något så det hade varit otroligt olyckligt om han inte klarat det.

Hilda: Tack kära du. Jag undrar om han kunnat sova inatt. Det ska bli intressant att höra vad hans pappa sagt.

Hilda sa...

Cicki: Ja herregud. Jag levde på moln i flera dagar efteråt...Det är sån frihetskänsla!!!

Tussegumman sa...

Grattis till körkort! Önskar dig en fin alla hjärtans dag och en fin helg! Ta hand om dig/Kramar från Tussegumman

Cicki sa...

Tack Tussegumman. En skön Alla hjärtans dag till dig också. Kram

Christina sa...

Men gud vad jag blev glad nu! Hälsa sonen och gratta hur mycket som helst! Som han har kämpat, vilken fighter!

Cicki sa...

Christina: Han har aldrig tidigare varit så motiverad som han var inför detta. Han kämpade verkligen. Då ser man vilka inneboende krafter det finns bara man vill något tillräckligt mycket.