måndag 9 februari 2009

Måndagkväll

Det är en konstig flunsa som drabbat mig. Jag har inte varit speciellt snorig sedan lördagkväll. Funderar om det kan bero på min andningsmask. Jag har ju en sådan för mina sömnapnéer (andningsuppehåll). Till den är det kopplat en sk "befuktare", alltså förutom luft så får jag in fukt i näsa och luftrör. Vet inte om det kan påverka positivt, men det verkar inte omöjligt.

Jag har ingen feber, men så fort jag gör något så forsar svetten om mig. Jag har sovit i snart två dygn med bara korta vakenperioder. Så fort jag är uppe är benen som gelé. Jag har ingen riktigt huvudvärk men känner mig väldigt tung i huvudet. Jag undrar vad det är för sjuka jag fått. Kan inte tänka mig annat än att det är en knepig influensa. Det enda jag kan göra är att vila, ta Alvedon, dricka mycket och hoppas att det går över snabbt.

8 kommentarer:

Barbamorsan sa...

Oj det låter inte bra. Kankske kan det vara ide att kolla upp det där. Om inte annat ringa sjukvårdsupplysninge. Låter lite lurigt. Kanske äe du "bara" utarbetad.. Kram på dig!

Anonym sa...

När jag läser dina symptom liknar de dem jag hade när jag hade borelia. Sådana symptom kan komma långt efteråt om man har otur att bli biten av en fästing. Jag kände mig exakt som du beskriver, så jag tycker du ska kolla med doktorn, skulle det vara borelia MÅSTE du ha behandling. Eftersom du är så trött,verkar det som om du har fått någon form av infektion.

Var nu rädd om dig!

Kramar

KB

Cicki sa...

Barbamorsan och KB: Känner mig piggare idag så jag avvaktar och ser hur det utvecklar sig.

Anonym sa...

Se det hellre som en riktig dunderförkylning. Det är något som går och typiskt är då feberkänsla, ingen snuva och en otrolig trötthet. Har man influensa så är även lederna sjuka.

Anonym sa...

Fniss, jag läste att du har en BEFRUKTARE kopplad till andningsmasken och jag kunde inte riktigt fatta vad det var och hur den funkade... :-D
Krya på dej!!

Anonym sa...

Hejsan min vän Christina!
Jag tycker du ska göra som dina bloggar säger sök upp en Doktor för nu är jag riktigt orolig för dig.Du finns i mitt hjärta varje dag som går.Du är jättefin vän för mig faktiskt.Jag läser din blogg varje dag för att jag bryr mig om dig jättemycket.Jag är överlycklig över att få ha dig som vän.Tusen kramar till min vän Christina.Mvh en hemlig vän

Cicki sa...

Anonym: Jag tror du har rätt att det är en dunderförkylning. Ledvärk har jag ju även i vanliga fall men jag har ondare nu.

Annika: Nja på befruktningsfronten har jag nog gjort mitt. Varför jag valde det ordet är helt enkelt för att sjukhuset använder ordet befuktare. Läser man snabbt så kan det ju misstolkas.....:-)

Alexandra: Du är inte så hemlig ändå....:-) Du behöver absolut inte vara orolig. Jag tål att bli förkyld. Är i alla fall piggare idag.

Cattis sa...

krya på dig... vila, vila, vila.

Cattis