måndag 27 oktober 2008

Jultyger

Det blev en liten shoppingrunda idag. Sambon skulle på apoteket så jag åkte med ner på stan för att se om Hovleverantören fått in några fina jultyger för bra priser. De hade fått hem gardiner som var felsydda så jag fick fynda det för stuvpriser. Det var inte dumt. Det blev även lite lyxtyger som det ska bli lyxiga kuddfodral av. De går även att använda till ett eller annat klädplagg till sömmerskan.

Efter tygaffären så slank vi in på Stadium eftersom sambon behövde nya skor till vinter. De hade rea så man fick köpa tre och betala för två. Sambon fick vinterskor och gympaskor. Själv fick jag ett par vita och rosa gympaskor att ta fram till våren. Så lite tillfredsställelse har det blivit i shoppingnerven.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gudars skymning vad avundsjuk jag blir när jag ser alla dina fina jultyger! (Du får inte tro att jag missunnar dig! Tvärtom!!) Tänk vad mycket fint du kan åstadkomma av dem, till och med vättar ser jag, eller är det kanske småtomtar..? Det blå med vättar är ju bara så snyggt...

KB

Anonym sa...

På tal om shopping... Såg en vinröd Jaguar med beige skinnklädsel hos bilreperatören idag... Man kan väl få drömma lite, DET kostar inget. Men snygg var den! Jaguaren alltså.

KB

Anonym sa...

Jättefina...blir alldeles sysugen när jag ser dina tyger. Mååååååste bli frisk!

Cicki sa...

KB: Det här var tomtar helt i min anda. Inte så mesiga utan mer bustomtar. Det är ett svart tyg. Det är dödsläckert. Du får gärna vara avundsjuk eftersom jag vet att du inte missunnar mig....:-)

Kan inte du köpa en sån bil så får jag åka med....:-)))

Trebarnsmamman: Visst var de snygga. Jag blev riktigt glad när jag fick tag på dem. Nu ska det sys julkassar.

Lena sa...

Härliga tyger.Kom ihåg att ta det lungt och vila oxå ibland.
Ha de.

Cicki sa...

Lena: Visst var de fina. Jag har letat jultyger på Tradera men inte hittat något jag gillat. De här var precis i min smak. Jag vilar på sängen en timme varje eftermiddag. Har märkt att jag behöver det för att få det att funka.

Anonym sa...

Hade jag haft möjligheten hade jag köpt Jaguaren BUMS! Hm..hm, den kostade ju "bara" 98 000:-. Tänk vad vi kunde "cruisa" runt och shoppa tyg! Finns plats till mååånga tygkassar i bagage och baksäte..!

Kram

KB