tisdag 13 maj 2008

Yes, yes, yes

Har just dansat en glädjedans för sambon. Kan ni tänka er det, en halvfet, värkbruten, liten tant som dansar och krumbuktar sig. Det är en syn för gudar, det vill jag lova. Varför nu detta stolleprov. Jo, jag vann Amanda Jensens debutalbum som jag skrev om här.

Gissa om jag är lycklig nu. Jag har väntat länge på att den skulle släppas. Så får jag chansen att tävla om den och har sådan tur att jag vinner den. Det är lycka.

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Grattis!

Också till bokfynden! Jag brukar rensa ur mina bokhyllor lite då och då - men innan jag skänker till återvinningen brukar vänner och bekanta få plocka.

Förr trodde jag inte man "fick" göra sig av med böcker, men om jag inte gjorde det skulle vi snart få flytta ut och bo i trädgården...
Fast - jag lånar fler böcker än jag köper.

Cicki sa...

Bloggblad: Jag är också en riktigt bokfreak som måste rensa med jämna mellanrum för att inte böckerna ska ta över. Men jag gör så att när vänner och bekanta tagit sitt så brukar jag skänka resten till Röda Korset, Myrorna eller liknande där jag vet att sakerna kan inbringa pengar till välgörande ändamål. Dessutom köper jag böcker på Röda Korsets Kupan ibland. Skänker man sedan tillbaka dem så har man gjort flera goda gärningar i samma svep....:-)

Hilda sa...

Cicki: Men jösses Cicki. Vilken tur du har!!! Eller vad skicklig du är!! Visst vann du en skiva för ett tag sedan också? GRATTIS!!!

Cicki sa...

Hilda: Det är ren och skär tur. Ja, jag vann Paul Potts debutalbum för ett tag sedan och så har jag vunnit ett halsband. Ingen är mer brydd än jag eftersom jag inte brukar vinna. Som du vet så har jag ju tur i kärlek istället...:-)

Anonym sa...

Grattis! Jag hade också tävlat och när jag kikade in idag såg jag att du vunnit :-)

Cicki sa...

Jag är jätteglad över vinsten. Är du snäll så kan du ju få komma hit och lyssna på den.....:-)