fredag 18 april 2008

Pensionärsloppet

Idag var det pensionärsloppet som gällde. Pensionen kom idag och då gäller det att storhandla medans det finns några pengar kvar. Vi började på bolaget för säkerhets skull. Man kan ju inte slösa hela beloppet på mat. Det blev en kartong av varje färg, rött och vitt. Vidare till Coop där det mesta inhandlades. Och så fram med rabattkupongen som en äkta pensionär. Vidare till ICA Maxi. Där slank det ner både trosor och kalsonger i kundvagnen. Vilken fest. Fast jag lovar att jag har fortfarande inte kommit till tanttrosstadiet....:-) Hittade jorden snyggaste muggar för fem kronor styck. Svarta utanpå och olivgröna invändigt. Synd det inte fanns skålar som var lika. De reade ut en del av sortimentet så det kanske går att hitta passande skålar någon annanstans.

När vi även gjort ICA var jag helt matt. Hem och lasta ur och skynda sig att steka hamburgare så man skulle hinna till Så ska det låta.

Vi köpte även sättpotatis, sättlök för schallottenlök och silverlök. Nu ska det odlas. Vi köpte även lite godis i form av haulominost, balsamvinägercreme och chevréost efter tips från Klimakteriehäxan. Det ska vi smarra till med imorgon hade vi tänkt. Å så lite sånt där rött till.

7 kommentarer:

Spader Madame sa...

Låter fullkomligt underbart... Hoppas att er helg blir bra!

Cicki sa...

Vilket avsnitt tycker du låter underbart....:-) Det som komma skall med godbitarna är underbart. Att storhandla är inte speciellt underbart. Min kropp har kroppsminnen av att jobba i butik så mina ben och fötter minns precis hur det är att gå på stumma stengolv.

Anonym sa...

Mmm, den kvällen lät inte dum. Här ska 11-åringen fira födelsedag med kompisar idag och släkt imorgon. Hon är och handlar godis med sin morfar just nu, törs knappt tänka på vad de kommer hem med, de är precis lika godisgalna bägge två..
/June på www.junebacken.se

Annika sa...

Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll med hamburgare och "godis" :-). Och att resten av helgen också blir bra!

resan mot ljuset sa...

Helgmys! Så härligt det låter! Ha det sköööönt!

Hilda sa...

Vad härligt!!! Handla och sen bara mysa! ha det bäst kära du! :)

Hilda sa...

Men man blir fullkomligt utpumpad av att handla....DET är energikrävande om något.