torsdag 17 april 2008

Doft i massor

När jag gick till gympan idag så stank det parfym i hissen, fast jag var ensam. Och det var inte min parfym. När jag kom hem en och en halvtimme senare så luktar det fortfarande. Visserligen något mindre. Hur ska det då lukta om människan som vräkt på sig så mycket. Stackars hans eller hennes bekanta. De måste ju bli bedövade i luktorganen.

6 kommentarer:

S... sa...

Åh det där är vidrigt, jag får ont i huvudet av sånt!

Hilda sa...

Jag avskyr för starka parfymdofter jag får andnöd, usch...

Lena sa...

Fy för starka dofter,jag får migrän,klarar nästan inga dofter alls längre .Får jag en hyacint eller liljekonvaljer så måste jag ställa dom ute,inte så lätt för svärmor eller barnbarn att förstå.
Ha de.

Cicki sa...

Jag är inte känslig för dofter så jag mår dåligt av dem. Men jag tycker det stinker för jäkligt när folk vräker på sig parfymer av alla det slag. Samt att man faktiskt måste tänka på att det finns de som är allergiska mot dofter.

Spader Madame sa...

Visst Cicki. Man behöver inte lida "fysiskt" av lukterna... besvärligt är det ändå och synd om folk som fortfarande tror att det behövs...

Annika sa...

Själv använder jag aldrig parfym och har också svårt för folk som stinker alltför mycket, urk. Stackars alla som är allergiska eller får migrän av starka dofter.