onsdag 2 april 2008

Kunde inte hålla mig

Behövde sytråd idag. Och då vet ni väl vad som hände. Ja, just det. Jag hittade tyger också. Så läckra stuvar plus att sambon absolut propsade på att vi skulle köpa en silkig röd stuv. Undrar vad han ska ha den till. Sy läckra underkläder till mig kanske? Jag hade inte pengar på rätt konto till allt jag hittade så jag måste åka dit på fredag och lösa ut resten. Så kan det gå när inte haspen är på.

11 kommentarer:

resan mot ljuset sa...

Ja, en liten röd negligé skadar väl aldrig! Säkert har du lite rött svandun att kanta med...Men allvarligt! Underkläder ska prioriteras på min lista. Det muntrar upp. Nu har jag ju någon att visa upp dem för också. Kram.

Cicki sa...

Visst är det härligt med läckra underkläder. Men jag tappat lusten för sånt nu när jag är så tjock. Jag känner mig så ful och då är det ju meningslöst att sätta några vackra underkläder på den där tjocka kroppen.

Hilda sa...

Hihi...gud va typiskt. Såna där situationer brukar jag oxå hamna i. Men oftast handlar det om att jag tappat bort kortet (alltså glömt det hemma...!). Men du verkar ha samma odisiplin på dej själv som jag har när jag kollar kläder. Jag är hopplös. Jag bara älkar kläder. Det är livsfarligt för mig att gå in i affärer överhuvudtaget. Kram!

Hilda sa...

Klart du kan sätta fina underkläder på kroppen Cicki. Du är modig och VACKER!

Cicki sa...

Hilda: Jag älskar också kläder och kunde handla hur mycket som helst förr. För att inte tala om smycket och då speciellt örhängen. Jag har fortfarande hur mycket örhängen som helst och ändå har jag sålt massor på Tradera. Men nu är det inte så stor idé varken för nya kläder eller smycken när jag bara går hemma. Det inser t o m jag så då frossar jag i tyger istället. Huvudsaken man får shoppa....:-)

Lena sa...

Bra å ha tyger måste man ha,för man vet ju aldrig. Sambon kanske vill att du syr något till honom, av det silkiga tyget.

Cicki sa...

Nu har jag väldigt mycket "Bra och ha"-tyger men allt jag köper får jag avsättning för och jag tycker det är roligare om jag kan variera mig när jag syr. Det jag lagt undan kommer att bli skitläckra kuddfodral och kassar.

Anonym sa...

Hmmm...sånnt händer! Att det slinker med ett tyg när det "bara" är tråd som ska inhandlas :)

Bodenhälsning från Lena

Spader Madame sa...

Han kanske önskar sig hotta underkläder, röda boxershorts är ju urläckert.

Shoppa på bara, det gör underverk med figuren :-)) (har jag hört)

resan mot ljuset sa...

Cicki, du är en vacker och värdefull kvinna. Värd att klä dig i vackra underkläder som framhäver dina bästa sidor. Allt annat är dumheter. Ska vi gå på shoppingtur ihop?

Cicki sa...

Resan: Du är för gullig. Visst kan vi shoppa tillsammans vid tillfälle. Men det känns som en utmaning jag måste få fundera över. Jag tycker inte om att se mig i spegeln längre. När M och jag träffades var jag 10-12 kg lättare än vad jag är nu. Och du som träffat vet mig vet att jag är inte lång så så många kilon på en kort kropp är mycket....:-)