lördag 9 februari 2008

Unika burkar

Det bruna tyget i de här burkarna hittade jag som en pytteliten stuv. Men jag kunde inte motstå det eftersom jag tyckte det var så läckert. Det räckte precis till två burkar så de är verkligen unika. Det finns bara det här setet. I alla fall hos mig. Det bruna tyget är ett designat, kraftigt bomullstyg. Det svarta är ett tunnare bomullstyg, typ lakansväv. Som vanligt är burkarna både vändbara och tvättbara. Dessa säljer jag endast som ett set eftersom det bara finns de två. Vill därför inte dela på setet.

11 kommentarer:

resan mot ljuset sa...

Har sett dina alster här på sidan. Vad använder folk dina fina burkar till? Är det någon slags innerburk också? Eller är det för formens skull du kallar det burk?

Cicki sa...

Kul att du tycker de är fina.

Vet egentligen inte vad jag ska kalla dem för eftersom de är så användbara till allt möjligt. Cervera säljer nåt liknande och de kallar sina för brödburk. Man kan ha de till det mesta. Brödburk, att ha frukt i, en som köpt de har servetter i den lilla och tidningar i den stora, handarbeten, ytterkrukor, barnens lego. Du kan alltså ha de till vad som helst. En som jag ska sy en lite större burk till ska ha den till mössor och vantar i hallen. Jag syr dem i dubbelt tyg så de är vändbara om man vill ändra lite på färgkombinationen. Jag syr de även i enbart tvättbara tyger så att det ska enkelt gå att kasta de i maskin om de blir kladdiga.

Hilda sa...

De här var mina absoluta favoriter! Hur stora är dom i diameter???

Cicki sa...

Den stora har en diameter på ca 25 cm och är 23 cm hög när man vecklar upp den. Den lilla har en diamter på 18 cm och är 20 cm när den är oviken.

Catta sa...

Gud så fina dom var Cicki.
Jag vill köpa dom .
Får jag det?
kram catta

Cicki sa...

Hilda: Vill du ha burkarna? Du har första tjing, annars vill Catta ha dem. Men jag har sagt till henne att du står först i tur eftersom du kommenterade först.

Hilda sa...

Cicki,
Åh va gulligt tänkt av dig. Jag tror att jag väntar då jag nog vill ha nåt i svartvitt som passar till mitt hem. Jag tycker dock fortfarande att dessa var allra snyggast. Du är ju så duktig. Kram för att du tänkte på mig.

PS är det dessa mått som gäller på dina burkar?

Cicki sa...

Nu blir Catta glad....:-))) De där måtten på ett ungefär gör jag som standard. Vill man ha andra mått då kan man ju beställa. Svårare än så är det inte. Vi ska nog hitta nåt som passar hemma hos dig också. Jag fyndar ju tygstuvar hela tiden.

Barbamorsan sa...

Blev lite intresserad av dina alster, har du någon sida där du har försäljning? Har titttat runt lite på din blogg....kanske slarvigt , men hittar inte någon länk.
Mail adressen vet jag var den är, tack! =)

Cicki sa...

Barbamorsan: Jag har ingen hemsida än men det ska bli. Längst ner här på bloggen har du ett bildspel där en del grejer syns. Annars kan du kolla på det här albumet

http://picasaweb.google.se/cickidesign/HemsyttOchHemstickat

Efter som länken bröts här så får du nog klistra in den i din webläsare för att få den att funka. I albumet finns inte allt färdigsytt men det finns tyger hemma så jag kan sy det om det är nåt du fastnar för. Annars gör jag även på beställning om det skulle vara nåt.

Catta sa...

Tack Cicki för de underbara bruna burkarna.De passar precis i min hall.
kram catta