onsdag 16 januari 2008

Onsdagsblogg

Nu har mina väninnor varit här på lunch. Det blev så himla gott med min "man tager vad man haver"-paj. Till efterätt blev det kaffe och äppelkaka. Vi har bestämt att det ska inte vara nåt märkvärdigt utan det viktiga är att vi träffas och mår gott tillsammans.
För någon vecka sedan så fick jag ett erbjudande från Bonniers bokklubb i brevlådan. Jag har tidigare bestämt att jag ska inte hoppa på sådana där erbjudanden. Det finns så mycket bra och billiga böcker ändå nu i handeln. Men den här gången kunde jag inte hålla mig. De hade Alvar Aaltos kollektion som jag tror heter Vågen. Det var vas och skål. Det skulle man få, plus två böcker. Allt för sammanlagt 99:- inkl frakt. Eftersom jag älskar vackert glas och jag älskar att läsa så var det enkelt att tacka ja till erbjudandet. I måndags kom paketet. I bokväg hade jag beställt Tyskungen av Camilla Läckberg och Leif G W Perssons senaste. Visst är glasen vackra!

Jag har den här veckan även hunnit göra klart en specialbeställd kasse. Den skulle ha blixtlås samt att jag gjorde en liten extra väska inutit. En väska som är säkrad med ett band, så man kan ha mobil eller plånbok så stöldsäkert som möjligt.Dragkedja
Extra liten väska som är fastsydd i kanten inuti kassen.

3 kommentarer:

bollebygdsbo sa...

Kul, jag har sytt liknande väska till mig själv för något år sedan.
Dags för en ny nu hade jag tänkt.

Låter trevligt med allt du skriver om.
Blir ju inspirerad av mycket på din blogg. Tack.

Cicki sa...

Kul att man kan inspirera....:-)))

pirjohelena sa...

Smart med den lilla innerväskan på snöre/band!
Inuti min ryggsäck finns också ett band man kan kroka fast till exempel en nyckelring!