fredag 18 januari 2008

Månadens storhandling

Då var månadens storhandling klar. Vi brukar göra en sån varje månad när pensionen kommer. Det är så skönt att bara behöva släpa mycket vid ett tillfälle. De gångerna åker vi till Coop och shoppar och de övriga handlingarna sker på Willys eller vår lilla närbutik.

Idag hade de 70% rea på alla kläder. Jag hittade ett par jättefina bomullsbyxor att ha hemma. Jag vill helst ha något skönt med midjeresår när jag går hemma och slappar. Tidigare i veckan fick jag lov att kasta mina favvobyxor för de hade formligen fallit samman i trasor. De köpte jag på marknaden i Warsawa för ett antal år sedan så de ha gjort sitt. Känner mig nöjd med dagens byxköp, 60:- får man inte säga något om. Det blev även fyra böcker för en hundring. Men nu måste jag nog ge mig på bokfronten för ett tag. Har en hel hög med oläst. Fast rätt som det är så kommer ju bokrean.

Nu får det bli något snabblagat och lättätet. Sedan blir det På spåret och Criminal minds. Sambon ska få en efterlängtad semla till fikat. Jag tar naturligtvis en jag också, men enbart för sällskaps skull........:-)))

2 kommentarer:

Hilda sa...

Criminal minds. Den serien har jag missat totalt. Har inte sett ett enda avsnitt. Kan man hoppa in så där bara nu liksom???

Cicki sa...

Visst kan du göra det. Det är ju fristående avsnitt. Dessutom är det reprisavsnitt som körs nu. Jag tycker den serien är kanonbra.