fredag 30 november 2007

Radioprat

När jag syr så brukar jag sätta på radion i mobilen och lyssna med hörlurarna. Det blir enbart Rix Fm eftersom det är den enda kanal jag får in. Vi bor i ett hus som är plåtskott vilket gör att det är svårt att använda mobilen inomhus. Det är enbart den stora radion som är kopplad till antennen som funkar, så att man lyssna på alla kanaler. Så det begränsar utbudet på den mobila radion.

Men det är verkligen inget fel på Rix Fm. De får mig att skratta högt med sina upptåg och kommentarer. Jag sjunger till vissa låtar vilket förmodligen är en plåga för den stackars sambon. Det är kanske därför han gömmer sig inne på kontoret.

Nu har jag tappat den ena skumgummidutten på hörluren. Jag borde tappat den inne eftersom jag inte varit utanför dörren idag. Men den lyser med sin frånvaron. Jag har till och med fått sambon att kolla i örat på mig ifall den sitter kvar. Han påstår att den inte gör det, men jag vet inte om jag kan lita på honom i den frågan. Tänk om den sitter där och nu kryper sakta uppåt. Tänk om den kommer fram till hjärnan. Så om jag imorgon känner mig som om jag har skumgummi i hjärnan så är det kanske det jag har.

Inga kommentarer: