fredag 24 januari 2014

Nu är jag tristare än trist

Just nu är jag urusel på att sköta om bloggen. Jag syr gardiner, men det är bara enfärgade grå och mörkblå. Inget kul alls att visa upp. Dessutom är de ju inte upphängda. Det ska jag göra hos beställaren när allt är färdigt. Då kanske det blir foton. Vi får se.

Idag har jag i alla fall städat linneskåpet. Lite annat än bara att sy. Letade efter en speciell duk. Mitt uppe i allt letande så blev det utrensat och snyggvikt och bättre plats. Även klädkammaren fick sig en släng av städsleven igår. Så nu måste det bli ett loppisbesök på tisdag. Mest för att lämna in utrensat. Men känner jag oss själva rätt så lär det bli något inhandlat också.....:-)

2 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Trist säger du - du skriver i alla fall.
Så klart att symaskinen går före.
Det måste vara roligt att se sina alster färdiga. Sen har du ju det som lite jobb också. Ja, jag vet - timpenningen är inte så hög.
Kvinnors arbete har alltid undervärderats.
Idag kastade jag nästan alla tulpanerna. Det blev lite tomt här hemma. Det får bli en bukett till helgen.
Kram Viola

Cicki sa...

Viola: Visst är hantverk undervärderat. Samtidigt är man feg själv också för vad man kan ta betalt.

Det är synd när det kommer så mycket blommor på en gång, att man inte kan njuta av dem tillräckligt länge. Jag köpte en azalea i förra veckan på Willys. De tog bara 14:50 så jag vet inte om det var något gammalt lager. Men knopparna håller på att slå ut så nog var den värd de kronorna.....:-)