fredag 3 januari 2014

Jag erkänner

Nu är vardagen här igen. Sonen har återvänt till Sundsvall. Vi fick rå om honom i hela tretton dagar. Vi har haft det så himla trevligt. Vi firade jul ensamma, sambon, sonen och jag. Juldagen firade vi hos Madde och Ali och barnen. De var i flyttningstagen så det blev enklast så. Vi tog med oss julmaten och åkte dit.

Senare hjälpte vi dem att komma i ordning i sitt nya boende. En fin lägenhet där de får plats ordentligt. Vi var även en sväng och hälsade på pappa/morfar. Samtidigt besökte vi några av Uppsalas loppisar och gjorde några fynd.

Idag har vi varit iväg och handlat lite. Då "råkade" jag köpa en motionscykel. Det har jag länge längtat efter. Tänker nu ta hand om min träning hemma i stället. Vet att jag måste vara oerhört disciplinerad. Tror inte jag kommer att ha några bekymmer om det. Tanken är att jag även ska försöka få igång sambon också. För säkerhets köpte vi en våg också.....:-)

Vad är det då jag erkänner? Jo, jag har fuskläst mig igenom alla bloggar. Nu börjar jag om på nytt år, kanske man kan säga. Och vilket år det ska bli. Ännu bättre än 2013. Det kan bara gå åt ett håll. Uppåt och framåt!

4 kommentarer:

Spader Madame sa...

Cicki, det kommer att bli ett toppenår! KRAM!

Klimakteriehäxan sa...

Det där med "tomt i boet", det känns igen!
http://klimakteriehaxan.blogspot.se/2014/01/tomt-i-boet.html
Lycka till med motionscykeln!

Lena sa...

Cicki,lycka till med cykeln.
Jag köpte en för 1 år sedan.
Först började jag med lägsta nivån i 5 minuter varje dag,i en månad.Sedan ökade jag med en minut också en månad. Bara för att få upp flåset. Nu har jag kommit till 10 minuter på näst lägsta nivån,så jag tar det sakta men säkert. Jag har fått in vanan att göra det genast på morgonen.Tycker att jag känner mig lite piggare nu faktiskt.Även om fibron lägger krokben lite då och då. Just nu har jag varit sängliggande några dagar,men det blir väl bättre.
Önskar dig en god fortsättning på det nya året. Kramar

Cicki sa...

Spader: Visst blir det.

Klimakteriehäxan: Även när de är vuxna så är de ju ändå våra barn. Cykeln används varje dag.

Lena: Det är ungefär så jag lagt upp det också. Det har blivit fem-sex minuter varje dag. Idag tog jag ävne fem minuter på balansbrädan. Den är tuffare än man kan tro. Vi ska slå det där jäkla fibrospöket.....:-)