måndag 6 januari 2014

Fotvård

I somras fick jag kontakt, via dottern, med en kille som sålde dessa fotpåsar på nätet, Foot Care Exfoiling Foot Mask. Eftersom jag på senare år haft svårt att sköta mina fötter, på grund av orörlighet och fetma, så kändes det som det optimala fyndet.

Jag började med att köpa en förpackning för att testa. Jag blev nöjd. Nästa gång köpte jag tre förpackningar för att få det fraktfritt. Jag har nu använt upp alla tre och jag känner mig nästan lyrisk. Fötterna har blivit bättre för varje gång och nu är mina fötter i ett fantastiskt fint skick. Det är nästan inte så jag tror det är sant.

För ett gammalt affärsbiträde som vandrat genom livet i träskor på stengolv, så är fotvård något mycket viktigt och livsnödvändigt. Nu ska jag fortsätta att underhålla mina fötter med insmorning och en och annan fotpåse vid behov. Detta är lycka......:-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Om ni kommer hit nått framöver så ska du köra fötterna typ två veckor innan och sedan ska du få lägga dig i bubbelbadkaret och fila fötterna. Gör att det hela får en extra skjuts. Gjorde mina för ca 1,5 v sedan och fötterna är redan kanon. Dock var det sista förpackningen så dax för mig också att beställa. Kram från dottern

Cicki sa...

Ska tänka på det när nästa resa närmar sig.

Fina Fiona sa...

Tack för tipset!
Känns som om både jag och min lilla mamsen skulle kunna ha användning av detta.

Kram

Ruta Ett sa...

Det låter som ett mirakel. Såg bilder på nätet och det ser lite läskigt ut när skinnet bara flagnar av. Jag har riktiga problemfötter med sprickor och annat. Tror du att det vore nåt för mig?
Jag har inte sett dem någonstans i affärerna?

Cicki sa...

Fiona: Rekommenderas varmt.

Ruta Ett: Just den här sorten tror jag bara man kan köpa på nätet. Annars finns det några sorter som jag sett på olika apotek. Men de är mer än dubbelt så dyra. Jag tycker absolut du ska testa. De kostar etthundra per styck. Eller då som jag numera gör, köpa tre och få dem fraktfritt. Jag mailar adressen till dig.