torsdag 21 november 2013

Ordentligt less

Nu börjar jag bli less och frustrerad på det här. Jag har mått så bra i flera år. Hittat min egen nivå med medicinering och lagom aktiviteter för att må bra. Och så kullkastas allt av en jäkla influensa som gör att jag hostar sönder ryggen. Vissa dagar kan jag knappt röra mig, i alla fall inte utan en massa besvär och ont. Att hosta upp ordentligt är ett h-vete och funkar nästan bara om jag står upp.

Några dagar har börjat lite bättre, men slutat illa. Som igår när vi var tvungna att storhandla. Det var jättejobbigt att åka bil. Vår bil som annars är så skön att sitta i. Jag kände av varenda inbromsning eller annan manöver. Så innan dagen var över var jag ett vrak.

Börjar dagen idag med rätt skaplig nivå efter en dunderkur med liniment och värmedyna. Idag ska jag verkligen ta det lugnt och bara sitta vid symaskinen. Jag har några julklappsbeställningar som måste bli klara. Dessutom vill jag hinna klä om två puffar och sy en blus och en handväska åt mig själv innan jul. Städningen får bli som den blir. Jag vill ju även kunna börja med träningen så jag kan bli bättre igen.

Skit, piss och senapsgas!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Trist! Hoppas verkligen att du får ordning på kroppen och vanorna snart igen så att du mår bättre.

Klimakteriehäxan sa...

Önskar dej snabb, god och varaktig bättring!