torsdag 6 juni 2013

Bloggtystnad

Helt plötsligt upptäcker jag att det har varit bloggtorka här. Det har bara blivit så. Jag har roat mig vid symaskinen, som vanligt. Med vad ska ni få se så småningom.

En annan sak som jag lyckats glömma bort är min klivia. Det är jag stolt över att jag gjort. Jag har så svårt att få denna växt att blomma. Jag har lärt mig att man ska "glömma bort den" för att den ska blomma. Det är där jag har så svårt. När jag vattnar alla andra blommor så får den här sin skvätt också. Men nu har jag tydligen lyckas förtränga den tillräckligt mycket.

Den är så vacker, tycker jag. Ursprungsplantan finns hos goda vänner i Blekingen. De får sina att blomma hela tiden och med massor av stänglar. Jag hoppas bli tillräckligt glömsk för att lyckas med det en dag.

2 kommentarer:

Fina Fiona sa...

Grattis till blomningen =) Själv har jag lyckats med posrlinsblomman som ÄNTLIGEN blommar,efter massor av år!!

Kram

Cicki sa...

Fiona: Porslinsblommor lyckas jag bättre med. Däremot har jag svårt att få orkidéer att blomma om. Min dotter talar om för mig hur jag ska göra, men det hjälper inte. Hon har alltid en massa blommande orkidéer på gång. Hur lyckas en del så bra?.....:-)