torsdag 18 april 2013

Ny tshirt

Till pappas nattskjorta köpte jag en stor stuvbit tyg. Det gjorde att det blev rätt mycket tyg över. Så nu har jag sytt en tshirt åt mig själv av det. Jag är supernöjd med modellen och tänker sy fler liknande tshirtar. Men först ska jag sy en sommarjacka i ett härligt tyg som Ali köpt till mig när han var i Ghana.

7 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Himla snygga färger till dig!!
Jag ser fram emot bilder på jackan.

Cicki sa...

Ruta Ett: Jag har inte riktigt bestämt än hur den ska vara men det blir nog något parkasliknande.

Anonym sa...

Jätte snygg! Du kan få sy en likadan till mig fast i mer tunika modell (alltså lite längre och A formad;)) /Dottern
PS annan färg på ränderna går bra ;)

På Selmas gata sa...

Åh vad du är duktig! Jag höll på att säga att det ser precis ut som en "riktig" t-shirt, men det lät ju dumt:) Menar att den skulle kunna komma från en butik, så välgjord är den!

Själv hade jag tvåa i syslöjd och det är ett ÖVERbetyg enligt de flesta och jag har fortfarande garderoben hemma hos mamma full av oavslutade projekt som syslöjdsläraren skickade med mig hem för att slutföra eftersom jag aldrig blev klar i skolan med dem... Så jag avundas er som är så duktiga och kan så fint!

Kul att se dig på bild förresten, jag har inget minne av att jag gjort det tidigare. Sambon har jag däremot sett tror jag? Kram//T

Cicki sa...

Dottern: Vi kan ju köpa tyg när vi är där uppe så kan jag ta det med mig hem och sy här hemma.

T: Jag är inte så pigg på att visa bilder på mig själv. Fast jag börjar vänja mig vid att jag är tjock. Jag har ju gått upp så mycket de sista åren pga medicin och orörlighet.

Jag hade också motsvarande tvåa i syslöjd. Helt enkelt för att jag skolkade så mycket. Det var urtrist att behöva sitta där och sy blommiga nattlinnen och babyörngott och liknande.....:-)

På Selmas gata sa...

Jag förstår din känsla. Jag är inte smal på bilden heller men nu är det mycket värre. Jag har mest suttit hemma på min soffa/säng och ätit... Har försökt kämpa med viktväktarna nu ett tag och det går jättebra i en dag eller två, sedan tröstäter jag ist. *suck* Så nu vill jag faktiskt inte träffa folk alls eg. Jag kommer inte i mina gamla kläder o ch det är så tråkigt:-(

Cicki sa...

T: Det är så trist när det blir så där. Man känner inte igen sig själv när man tittar sig i spegeln. Jag har haft svårt att hitta kläder som sitter snyggt för jag har fram tills nu, fastnat för modeller som jag kunde ha förr. Och när jag inte kunnat ha dem så har jag deppat ihop. Men nu börjar klädintresset komma tillbaka. Du ska bara veta så "fåfäng" och modemedveten jag varit....:-)