fredag 19 april 2013

Afrikatyg

Det här underbara tyget hade Ali med sig  när han kom från Ghana för snart två år sedan. Nu ska det få bli en sommarjacka. Jag ska ha enfärgat blått till fodret. Är inte helt klar med modellen än, men det blir nog något åt parkashållet.

6 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Jag är så aaaaaaavundsjuk! Så vackert tyg!

Cicki sa...

Ruta Ett: Jag förstod att det skulle vara i din smak....:-)

Camilla sa...

Och min smak också! Jag gillar färgerna. Det blir nog en fin vårjacka.

Cicki sa...

Camilla: Det tror jag också.

På Selmas gata sa...

Vilken underbar present att få! En gåva som man (om man som du har förmågan att sy/skapa så fint) kan göra det man vill av! Jag är lite tråkig på det sättet, gillar den lite mer "klassiska stilen" med lugna färger. Förr om åren däremot, då bar jag neon och illrosa byxor- har visst blivit stillsammare i smaken med åldern.

Ja det gäller visst både kläder och inredning, mitt tonårsrum hos mamma är graffitimålat- då kan du tänka dig!:) Blev mutad att byta rum med systern och skulle få göra om rummet som jag ville. Tror inte att mamma och pappa räknat med att jag skulle bjuda hem två graffitimålare som dekorerade:)

Ser fram emot att få se det färdiga resultatet, och vad roligt för Ali att du gillar det! Kram/T

Cicki sa...

T: Jag har nog alltid varit rätt färggrann av mig. Men det finns en hel del svart i min garderob också. Alltid lätt att matcha till....:-)

Graffitimålat rum låter häftigt. Sånt fick man inte på min tid....:-)

När det gäller inredning blir det en mischmasch av det mesta. Helt enkelt för att jag och sambon har absolut olika smak. Så det blir någon form av ständiga kompromisser som inte blir så kul. Fast han börjar inse vem som är bäst på det här med inredning.....:-)