söndag 21 oktober 2012

I put a spell on you

Som ni vet är jag och sambon rätt nördiga på både det ena och det andra. Musik, till exempel. Igårkväll tittade vi på en film om John Lennons uppväxt och om hur Beatles bildades. Där spelade de bland annat denna låt. Det är förmodligen orginalversionen av I put a spell on you. Sedan har vi suttit och spelat olika versioner som vi hittat på You tube och Spotyfy. Det finns hur många som helst, kan jag berätta.

Vi är nog rätt knäppa, men vi har kul medans vi håller på och det är väl det viktigaste.....:-)

8 kommentarer:

Cina sa...

JA! Den låten är riktigt bra!

Klimakteriehäxan sa...

Vad tyckte ni om filmen? Jag fick myror i benen och tröttnade. Såg drygt halva. Inte var han väl ett smack lik Lennon, killen i huvudrollen?

Hanneles paradis på Hisingen sa...

fint med gammal musik

Cicki sa...

Cina: Visst är den. Vi kom på att det är nog Creedens version som är den mest kända.

Klimakteriehäxan: Håller med om att han inte var lik Lennon. Men vi tyckte ändå filmen var bra. Tittade du på filmen som gick efteråt, den om den Stuart Sutcliffe? Tyvärr orkade jag inte att sitta och titta längre, men det hade varit kul att se den för den blev liksom fortsättning på den första filmen.

Hannele: Visst kan man lyssna på "vår" musik hur mycket som helst. Kul är att den faktiskt lever vidare och aldrig riktigt försvinner.

Steffe sa...

Tänk om Lennon hade varit i livet, hur hade hans musik då låtit...

Ruta Ett sa...

Jag såg båda filmerna och njöööööt i fulla drag!

Bloggblad sa...

Jag såg inte den, men jag såg ett reportage som gick först.

Cicki sa...

Steffe: Det är en spännande tanke. Jag är ganska övertygad om att hans musik hade utvecklats ytterligare mer.

Ruta Ett: Även om jag inte orkade sitta kvar så hade jag TVn på och hörde musik. Ibland var jag tvungen att gå dit och kika lite i alla fall. Jag nästan ångrar att jag inte såg den ordentligt.

Bloggblad: Det har varit mycket Beatles nu i och med 50-års jubileet. Vi kan i alla fall skryta med att vi såg Paul McCartney när han var i Göteborg för några år sedan. Still going strong.