tisdag 18 september 2012

Storhandling

Idag har vi varit iväg på den månatliga storhandlingen. Samtidigt passade vi på att åka till vår favoritloppis. Vi har rensat ut en del ur garderober och porslinsskåp så vi hade fulla bagaget med grejer som skulle lämnas in. Naturligtvis åkte vi inte tomhänta därifrån heller. Det blev som vanligt lite böcker och några riktigt snygga tyger. Dagen känns väl använd och plånboken blev inte alltför ansträngd, trots att vi köpte rejält med mat också.

6 kommentarer:

Camilla sa...

Tur att ni hade rensat ut lite innan loppisbesöket så att ni var "tvugna" att köpa lite nytt. ;)
Fina tyger!

Cicki sa...

Camilla: Visst var det tur. Både att vi var "tvungna" att åka dit. Plus att det fanns lite utrymme att stuva in nytt i.....:-)

Det var länge sedan jag blev så förtjust i några tyger som jag blev i de här. Få se vad det blir av dem.

Beppan sa...

Kul med loppisfynd!

Du skulle komma och botanisera i mina tyghögar. Rätt ansenliga vid det här laget. Lär inte minska om jag känner mig själv rätt...

Cicki sa...

Beppan: Gärna. Du bor ju så vackert till också, så bara det är värt ett besök. Synd bara att det är så långt ifrån där jag är nu.....:-)

Ruta Ett sa...

Åh vad snygga tyger! Krassetyget är min favorit. Nu har jag beställt spännen och så fort de anländer får du paket.

Cicki sa...

Ruta Ett: Det med ekbladen har just fått blivit miljökassar. Jag har hittat flera länkar med billiga spännen som jag tänkte skicka över till dig. Men som vanligt är jag senfärdig med sånt.....:-)