onsdag 29 augusti 2012

En dum en

Jag har hört sägas att det som inte dödar kan bli ett bra blogginlägg. Så kändes det igårkväll.

Som jag berättat tidigare ska vi åka till Sundsvall imorgon. Idag ska jag packa. Men eftersom jag är en virrig människa började jag förbereda lite redan igår. Bland annat så skulle jag föra över ny musik från datorn till mobilen. Jag ville ha lite ny bra musik att lyssna på när vi sitter på tåget.

Jag är helt övertygad om vart jag har min USB-sladd. Men den ligger inte där den borde. Alltså frågar jag sambon om han vet vart den är. Det var han som senast dammade på mitt skrivbord. Så inom mig är helt övertygad om att det är han som slarvat bort den, nu när jag inte hittar den. Om jag är den virriga, så har han den slarvige.

Vi letar, men hittar inte sladden. Då säger jag, lite surt, att vi skiter i det här. Jag har gammal musik jag kan lyssna på. Vi sätter oss att titta på TV, men i varje reklampaus är vi ändå och letar. Ställena vi letar på blir mer och mer osannolika. Till slut konstaterar vi att sladden har förmodligen ramlat ner i papperskorgen och blivit bortkastad.

När kvällen är slut och vi ska börja nattningen så sitter jag och tittar på laddningssladden till mobilen. Lite tankspritt drar jag bort själva stickkontakten och ser nog rätt dum ut vid det tillfället. Där är ju USB-sladden! Mysteriet löst! Idag ska det laddas musik.

Det man inte har i huv´et får man ha nå´n annanstans.

8 kommentarer:

Fina Fiona sa...

Haha nu gav du mig dagens skratt!

Själv som jag då har full kontroll på allt eller hur det nu var ;-)

Dessa sladdar med stickkontakt/usb fick jag klart för mig för ett par veckor sedan. Århundrades upptäckt tyckte jag och resten i familjen himlar med ögonen.

Kram kram/ Ewa

Cicki sa...

Ewa: Ja, du tillhör ju också den där något förvirrade typen. Jag bjuder gärna på dagens skratt....:-)

Beppan sa...

Känner igen mig fullständigt!! Jag är en sådan som lägger saker på säkra ställen - och sedan glömmer jag bort var det där säkra stället var... Trevlig resa!
:-)

Cicki sa...

Beppan: Jag nästan grät idag när jag såg hans lyckliga leende, när han låg och höll i den kalla burken och sög i sig ölen ur sugröret. " Å så gott", sa han och log med hela ansiktet.

Vi ska ha det jättemysigt där uppe. För mig är det att komma hem....:-)

Cicki sa...

Beppan: Ibland är jag virrigare än vanligt. Svarade dig på fel kommentar. Ja, ja, du fattar i alla fall vad jag menar....:-)

Spader Madame sa...

Så skulle aaaaldrig jag göra. ;-)

Cicki sa...

Spader: .....;-)))

Camilla sa...

Ja du, all denna teknik man ska hålla ordning på. Det är sladdar, addaptrar och fjärrkontroller överallt, utom när man ska ha dom förstås!