lördag 21 juli 2012

Shopping-genen

Jag har hittat en gen hos  mig själv som hållit sig dold i många år, shopping-genen. Idag skulle vi till Ikea för att vara smakråd åt sonen. (Plus att jag naturligtvis måste få vara med och bestämma. Men berätta inte det för honom.)

Av någon anledning hamnade vi först i Skärholmen centrum. Sonen ville titta på ny plånbok. Det innebar att jag också lyckades hitta några fynd på KappAhl. Sambon fyndade på Dressman. Jag var även in en sväng på Panduro för komplettering av lite material.

Till slut kom vi till Ikea. Där har vi nu tittat på soffan Älvros i skinn, bokhyllesystemet Hemnes och en massa annat spännande. Det vi hade med oss hem var spegeln Levanger som ska pryda vår hall.

Vi vandrade runt i butiker i fem timmar!!! Jag hade så ont när jag kom hem att jag inte kunde stå upprätt. Jag hade grymt ont redan igår. Jag går och står alldeles för mycket utan att ha någon möjlighet att vila.Man märker sådana här gånger att man inte längre kan och orkar leva som en frisk person. Ryggen har gått av (känns det som) i svanken, ischiasnerverna värker på bägge sidorna, knäna har lämnat in för tillfället. Men vi har så mysigt att jag försöker bortse från allt detta och stoppar i mig några extra värktabletter.

I morgon är det loppis som gäller. På söndag har vi inte planerat något. Enligt gammal sed ska man ju helga vilodagen. Det tror jag vi gör då. På måndag åker sonen hem. Redan på lördag eller söndag kommer bonussonen med familj från Danmark, två vuxna och tre små barn. Om de ska bo här eller någon annanstans har vi ännu inte fått klart för oss. Det är inte heller helt klart när de kommer. Vi vet bara att de kommer.  Hur vi ska lösa denna krock vet jag inte än. Den som lever får se.

Inga kommentarer: