måndag 16 juli 2012

Bloggtorka igen

Känner mig som en jättetrist bloggare just nu. Har inget spännande alls att berätta. Har bakat det sista inför sommargästernas ankomst. Idag har jag tvättstuga. Mellan varven syr jag lite. Ska ha något klart till Danmarksbarnbarnen som inte fått sina födelsedagspresenter än.

För övrigt har jag rätt ont och är trött. Men sådana oväsentligheter förtränger jag så gott det går.

9 kommentarer:

Småländskan sa...

Nej, nej, du är inte alls trist. Ta hand om dig nu, ta det lugnt, ha en underbar sommar.
Kramar om

Ruta Ett sa...

Jag har också bloggtorka, så då är vi två :-)

Anonym sa...

Nej, tre. Jag har det också.. :-) Har det vemodigt just nu. Sonen ska börja jobba i Stockholm och det känns trist att han ska flytta. Jag vet, det är egoistiskt tänk. Han är full av tillförsikt inför nytt jobb men när slutar man oroa sig?

Cicki sa...

Småländskan: Egentligen har jag inget trist liv. Bara inte något som det är speciellt värdefullt att dela med sig av.....:-)

Ruta Ett: Ibland blir det ju så.

Solveig: Man slutar nog aldrig att oroa sig. Mina är ju 36 och 33 år och jag oroar mig ständigt, för allt möjligt och omöjligt.

Annika sa...

Jag har egentligen inte bloggtorka, jag har bara inte tid att sitta vid datorn nu när vi är på semester. Skönt det också, att skippa datorn ibland. Men då och då tittar jag in på bloggar och Facebook för att hålla mej uppdaterad ;-).

Bloggblad sa...

Vi är ännu fler... jag ger mig inte tid att sitta och läsa eller skriva blogg - jag har en massa andra saker jag vill göra.

Vi ses sen när vardagen lunkar på igen!

Cicki sa...

Annika: Det verkliga livet är ju faktiskt viktigare.

Bloggblad: Det är ju så att andra saker tar över bloggandet ibland.

Cina sa...

Ta det cool och lugnt! Vi finns kvar!
Kram!

Camilla sa...

Känns som att det är lite sommarlugnt på många bloggar just nu. Och tur är väl det nu när jag ska läsa ikapp alla bloggar efter att ha varit bortrest.
Ha en skön sommar så får vi blogga mer i höst :)